2777
2789
عنوان

مادرا بیاین

248 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من تو شهر غریب هستم.و هیچ کس رو ندارم اینجا.بخاطر همین پرستار برا پسر یکسالم گرفتم روزی سه ساعت میاد خونه تا من بتونم برم بیرون خریدی یا باشگاهي....پرستار خیلی مطمئن هست .امروز پسرم پشت سرم گریه کرد.خیلی عذاب وجدان گرفتم.شما بودید این کار رو میکردید؟واقعا دارم افسرده میشم تو خونه اما عذاب وجدان هم دارم.نمیدونم چکار کنم

اینم بگم شوهرم از صبح تا شب خونه نیست و کل خریدای خونه با خودمه

پیشنهاد میکنم خونه تون دوربین نصب کنید

نمیدونم چرا نمیتونم به پرستارها اعتماد کنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پسرت هم دلش گردش میخاد طفلک اونم ممکنه افسرده بشه نمیشه برای خرید با خودت ببریش؟ خیلی خوش میگذره ها 

یا مثلا عصراا برای گردش ببریش پارک؟

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
خب پسرت هم دلش گردش میخاد طفلک اونم ممکنه افسرده بشه نمیشه برای خرید با خودت ببریش؟ خیلی خوش میگذره ...

هرشب وقتی رفتم خونه اون رو میبرم بیرون و پارک

..اما واقعا سخته با بچه کوچیک مثلا برم صف نونوایی

یا باشگاه

خب بچتو با خودت ببر بعد چرا روزانه خرید میکنی هفتگی خرید کن

چون دست تنها هستم سخته هفتگی..

خونمون پیاده روی داره اون تیکه ماشین نمیبره نمیشه زیاد خرید کنم..و اینکه باشگاه. میرم خیلی اندامم بد شده

پیشنهاد میکنم خونه تون دوربین نصب کنید نمیدونم چرا نمیتونم به پرستارها اعتماد کنم

در طول سه ساعت چند بار سر میزنم خونه..شهر کوچیک هستیم نزدیکه مسیرها.

و پنجره داریم رو به بیرون یواشکی از پنجره نکا میک

چون دست تنها هستم سخته هفتگی.. خونمون پیاده روی داره اون تیکه ماشین نمیبره نمیشه زیاد خرید کنم..و ا ...

من باشم با کالسکه بچه رو همراه خودم میبرم

چون خودمم شهر دیگه هستم و دست تنهام

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
من شوهرم سه روز در هفته کلا نیست و شهر دیگه هست واقعا خسته میشم از نظر روحی همش با بچه

خودت میدونی.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
خرید که کسی نمیشه انجام بده اما کار خونه اره خب درست میگی

وقتی مجرد بودم منزل پدرم کارگر ثابت داشتیم خریدم انجام می‌داد بعد یه مدت کامل زیر دست تون کار آزموده میشه خرید شخصی هم که اینترنتی انجام بده من خودم بچه کوچیک دارم تمام خریدهای خودم و بچه هام وسایلی که برای منزل و همسرم میخواهم اینترنتی میگیرم خیلی راحت تره

با افتخار چادری ام

کار درستی کردی پرستار گرفتی خودت هم بیرون میری واستراحتی میکنی ولی دوربین نصب کن طوری که پرستار متوج ...

وآقا تعجب کردم چرا اینجا همه مخالفت کردن..مگه مادر انسان نیست؟خسته نمیشه؟