2777
2789
عنوان

شوهرم پول ميفرسته براي خونواده اش

746 بازدید | 31 پست

من تازگي متوجه شدم شوهرم پول زياد براي مادر پدرش ميفرسته حس ميكنم پول سيسموني خواهرشو هم خودش داده 

البته منم اگه بخوام به خونواده ام از لحاظ مادي كمك كنم دريغ نميكنه ولي پول زياد نميده بهشون مثلا يه بار بابام گير بود براي مقدار پول ميخواست يه خونه بگيره براي خواهرم كه دانشجوعه تو شهر دور ...بابام اون موقع پول نداشت گفت كمكم كن بهت برميگردونم ولي از زيرش در رفت گفت ندارم ولي ميتونست كمك كنه

حالا شوهرمم خيلي پولدار نيست ولي دستمون به دهنمون ميرسه خدا رو شكر ولي الان باز داشت با باباش حرف ميزد ميگفت اگه پول خواستي بگو بعد جدا از اون فهميدم براي داداشش هم باز يه مقدار پول زياد ميخواد بفرسته .. كلا دارم يكم ناراحت ميشم از اين موضوع مخصوصا كه پول خيلي زيادي براي باباش فرستاده بود و به منم نگفته بود .. البته شايد باباش گير بوده ولي نميدونم ناراحت بشم ازش به روش بيارم يا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا از پنهان کاری ناراحت میشم 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ناراحت نباش عزیزم

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

صددرصد ناراحت باید بشی.ولی بزار ی چیز بهت بگم.مخالفت  نکن ک بینتون مشاجره پیش بیاد.تجربه تلخ خودمه.من احمق دعوا راه مینداختم آخرش هم کار خودشو میکرد پول می‌داد.ولی الان ب جای دعوا میرم طلا میگیرم و بدهکارش میکنم.تا نتونه  پول بده.ولی هرچند کمک میکنه.اما حداقل برای خودم چیزی میخرم

باشه ادامه بده  ولی اینبار فکرنمی کنه زرنگ و کسی متوجه نیست این خیلی فرق داره

خب دفه بعد میره مخفیانه پول میده 

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹