2777
2789

بچه ها من مامانم بعضی اوقات ک مثلا از یچیزی چندشش میشه زرداب بالا میاره و کلا میگه معدم انگاری منقبضه اونقد گریه میکنم فک میکنم زبونم لال سرطانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره سونو بده. ممکنه اصلا از معده نباشه و صفراش باشه. زن عموم یه مدت خیلی زردآب بالا میورد. معذرت میخوام خیللللی عاروق میزد. همش از معده درد گلایه میکرد. رفت سونو مشخص شد صفراش شن داره و صفراشو برداشتن الان خیلی حالش بهتره

بره سونو بده. ممکنه اصلا از معده نباشه و صفراش باشه. زن عموم یه مدت خیلی زردآب بالا میورد. معذرت میخ ...

ایشون اگه صفراشون برداشتن بهشون بگید حرارت کبدشون رو پایین بیاورند چون خدایی نکرده الان چون صفرا ندارند ،صفرای اضافه باعث زخم معده میشه

بهتر شدن حال جسمی و روحی تو دوست عزیز هدف من هست 😍😘❤️ 
ایشون اگه صفراشون برداشتن بهشون بگید حرارت کبدشون رو پایین بیاورند چون خدایی نکرده الان چون صفرا ندا ...

چطوری پایین بیارن؟. من خودمم سنگ صفرا دارم دوست ندارم صفرامو بردارم‌ میگن به صورت سنتی میشه درمان کرد.

چطوری پایین بیارن؟. من خودمم سنگ صفرا دارم دوست ندارم صفرامو بردارم‌ میگن به صورت سنتی میشه درمان کر ...

سلام عزیزم ما هر ده روز یکبار دوره های پاکسازی تخصصی انجام میدید برای راهنمایی بهم پیام بدید

بهتر شدن حال جسمی و روحی تو دوست عزیز هدف من هست 😍😘❤️