2777
2789
عنوان

میشه یه رمان خوب معرفی کنید

695 بازدید | 23 پست

من خودم ژانر عاشقانه و کمدی و ازدواج اجباری خیلی دوست دارم 

ولی نمیدونم چرا دلم میخواد یه رمان ازدواج اجباری بخونیم 

دارید تو دست و بالتون معرفی کنید 😄

سفربه دیار عشق

گناهکار 

در همسایگی گودزیلا 

طالع دریا 

دلواپس توام

رمانای محشری اند حتما بخونشون

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی آنقدر بیکارم مطمئن باش میخونم 😁

من عاشق رمان خوندنم و دروووو کردم هرچی تو گوگل بوده😂

دیگه هیچی نیست نخونده باشمم

شمل هم‌چندتا از رمانایی که دوست داشتی رو معرفی کن🥲

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

رمان یا مستند داستانی محمدرضا حدادپور جهرمی خیلی ازش تعریف میکنن 

خودمم تو کانالش چنتاشو خوندم هم سبک عاشقانه داره امنیتی ام داره ک همشون براساس واقعیتن نه تخیل

هادی فرز

یکی مثل همه 

تقسیم 

شوربه

رو خوندم از کاراش ،

از کتاباش نخریدم هنوز

من عاشق رمان خوندنم و دروووو کردم هرچی تو گوگل بوده😂 دیگه هیچی نیست نخونده باشمم شمل هم‌چندتا از ...

اممم من خودم به شخصه عاشق 

کلاهداران 

کابوس رویایی 

مادمازل 

چه خوبه عاشقی 

مست عشق 

خیلی دوستشون دارم تو روبیکا هم چند تا کانال هست خیلی رمان های خوب میزاره سایت رمان بوک هم عالیه 

من عاشق رمان خوندنم و دروووو کردم هرچی تو گوگل بوده😂 دیگه هیچی نیست نخونده باشمم شمل هم‌چندتا از ...

ولی مثل همیم آنقدر رمان خوندم هر سایتی میرم میگم ای بابا من اینو خوندم رمان قشنگ زیاد خوندم ولی اسماشون بادم نمیاد 

ولی مثل همیم آنقدر رمان خوندم هر سایتی میرم میگم ای بابا من اینو خوندم رمان قشنگ زیاد خوندم ولی اسما ...

من سر همین‌رمانا چشمام ضعیف شد

ولی چه کنم که معتادم😂

مرسی عزیزم حتما میخونمشون

طولانین؟؟

اره اما دلواپس توام نسبت به بقیشون کوتاه تره