خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عاشق رمان خوندنم و دروووو کردم هرچی تو گوگل بوده😂
دیگه هیچی نیست نخونده باشمم
شمل همچندتا از رمانایی که دوست داشتی رو معرفی کن🥲
خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری؟؟
ولی مثل همیم آنقدر رمان خوندم هر سایتی میرم میگم ای بابا من اینو خوندم رمان قشنگ زیاد خوندم ولی اسما ...
من سر همینرمانا چشمام ضعیف شد
ولی چه کنم که معتادم😂
مرسی عزیزم حتما میخونمشون