2777
2789
عنوان

عروسی خواهرشوهر و لباس🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست
عزیزم خوشحالم که اومدی و نظرتون دادید  الان عکسشو میذارم ببینید  البته تو عکس یه مقداری ...

منتظرم عزیزکم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان عکسشو میذارم 

به نظرم که مشکلی نداره درسته شب خاصی برای عروس هست اما خوب اون شب هم نمیشه که همه تیره بپوشن بالاخره اون شب باید همه چیز از رنگ بگیر تا هرچیزی که فک کنی باید شاد باشه دیگه 

والا یه مدت میگفتن لباس مشکی یا تیره واسه عروسی نپوشید الان همه لباسا شدن مشکی🤦‍♀️ حالا شما اینو گ ...

بیخیال هر رنگی دلت خواس بپوش این حرفا چیزیه ک خودمون باب کردیم وگرنه خبلیم مسخرس بنظرم رنگه دیگه ادم همه رنگی استفاده میکنه طبق سلیقش حالا میگی باش سفید نمیپوشم ک فقط عروس تو چش باشه اوکی قبول ولی رنگای روشنه دیگه رو چیکار دارن اخه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

راستش یه کمی زیادی عروس طوره و روشنه

یعنی بیشتر شبیه لباس عروس و عقد هست

رنگ گلبهی یا دیگه ای نداره؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
راستش یه کمی زیادی عروس طوره و روشنه یعنی بیشتر شبیه لباس عروس و عقد هست رنگ گلبهی یا دیگه ای ندار ...

نه عزیزم تک رنگه 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
نه عزیزم تک رنگه 

اول مطمئن شو عروس لباس پف دار و کاملا متفاوت با این لباس میپوشه

خوشگله ولی رنگ دیگه این برای عقد عروس خوبه

یه مقدار کم کرم تره البته 

حالا تو عکس شبیه سفید شده 

ولی خودم دودل شدم

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)