2777
2789

من انردز سایز ۶خریدم احساس میکنم بزرگه و شلختست

موندم چیکارکنم

میگن تو سن رشده!!!

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

پنج سالشه کلا ۴۵ میخرم. کاپشن نخریدم امسال

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج سالشه کلا ۴۵ میخرم. کاپشن نخریدم امسال

من سایز ۵۰ میخرم 

الان کاپشنشو احساس میکنم بزرگه

کاش بیدار بود عکس میگرفتم میدیدی

من براش دو ایکس خریدم . آنلاین شاپ بیشعور سه ایکس فرستاد 

الان میخوای چیکار کنی؟

بنظرت ضایعست بزرگ بپوشه؟یا برم ببینم یسایز کوچیکتر داره

ولی شوهرمو پدرشوهرم بودن میگفتن خوبه تا زیر باسنشه

من سایز ۵۰ میخرم  الان کاپشنشو احساس میکنم بزرگه کاش بیدار بود عکس میگرفتم میدیدی

به جثه ش هم هست دیگه.

میخوای ببینی بزرگه یا نه به دوخت سرشونه نگاه کن کجاست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

من سایز ۵۰ میخرم  الان کاپشنشو احساس میکنم بزرگه کاش بیدار بود عکس میگرفتم میدیدی

۵۰ ک خوبه من همه چی ۵۰ میگیرم براش خوبه . آنلاین شاپ ۵۵ فرستاده . میخای عکس بفرستم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان میخوای چیکار کنی؟ بنظرت ضایعست بزرگ بپوشه؟یا برم ببینم یسایز کوچیکتر داره ولی شوهرمو پدرشوهرم ...

هیچی والا گفتم بهشون جواب نمیدن که . قدش که خوبه آستین هاش چطوره ؟

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان میخوای چیکار کنی؟ بنظرت ضایعست بزرگ بپوشه؟یا برم ببینم یسایز کوچیکتر داره ولی شوهرمو پدرشوهرم ...

اگ بزرگه و بهش نمیاد ببر عوض کن 

من خودم اعتقا ندارم لباس بزرگ بخرم ب امید اینکه سال دیگه  هم بپوشه 

چون تا نوعه بزرگ و زاره و ب تنش نمیشینه تا بخاد اندازه بشه کهنه میشه و از تک و تا میفته 

اگ بزرگه و بهش نمیاد ببر عوض کن  من خودم اعتقا ندارم لباس بزرگ بخرم ب امید اینکه سال دیگه  ...

منم دقیقا مثل شمام

دوسندارم به امید سال دیگه باشم

اگه پدرشوهرم نبود حتما عوض میکردم

پدرشوهرم خیلی غر میزنه مخصوصا شوهرمم پیشش باشه هردو با هم ی تیم میشن که نگم برات

حالا تو این عکس زیاد مشخص نی ولی خیلی تو تنش زار میزنه آستین هاش هم بزرگه شلوارش هم بزرگ

ای جانم زیاد بزرگ نیست

پسر من خوابه بعدا برات میفرستم ببین چجوریه