2777
2789
عنوان

بنظرتون درآمد ۳ تومن در ماه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ 

مرسی 😍 

باورت میشه من از وقتی متوجه ی این اصل شدم و پول رو تو زندگیم به جریان انداختم احساس رضایت میکنم از زندگیم؟ 

تا به الان ( از سن ۱۸ سالگی که شروع بکار کردم) تا الان سه چهارتا کار عوض کردم احساس میکنم معاشرت و کار های متفاوت من رو پخته و عاقل کرده. 

اگر ماهانه پولی از تلاش هام به کارتم واریز نشه احساس پوچی میکنم. 

الان درس هم میخونم اما در کنارش به خودم سختی میدم و کار میکنم برای ماهی ۳/۵۰۰ 

اما در کنارش تایم های استراحت به هر دری میزنم. 

بقول رفیقم میگه : شاید ما به اندازه ی مادر هامون خونه داری بلد نباشیم و کدبانو نباشیم اما قطعا به اندازه ی پدرمون کار میکنیم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اره کمه ولی خب حاصل دست رنج خودم هست بازم ☹

و همین کافی نیست؟ 

برای شروع 

برای احساس خوب داشتن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
مرسی 😍  باورت میشه من از وقتی متوجه ی این اصل شدم و پول رو تو زندگیم به جریان انداختم احساس ر ...

منم با اینکه مبلغی نیس ولی اول ماه که واریز میکنن حس خوبی پیدا میکنم از اینکه بالاخره یه کاری انجام دادم

الهی گاهی نگاهی 
مرسی 😍  باورت میشه من از وقتی متوجه ی این اصل شدم و پول رو تو زندگیم به جریان انداختم احساس ر ...

من یه پدر خیلی خیلی پولدار دارم

البته الان ازدواج کردم

ولی اونموقع خیلی اذیتم می‌کرد

منو از بچگی جوری بار آورده بود که انقدر ولخرج و راحت طلب شده بودم که پول کم حالم رو بد می‌کرد.

فقط برای خانواده‌‌ی خودش خرج می‌کرد به منم می‌داد ولی بگیر نگیر داشت 

مثلا یه دفعه سه ماه بهم پول نمی‌داد(مادر پدرم جدا شده بودن)

بعد دوباره دلش تنگ می‌شد و برمی‌گشت مثلا یه دفعه ۳۰ تومن می‌داد

وقتی کنکور دادم رتبه ۲۳ شدم

مشاور کنکور شدم 

انقدر سعی کردم خوب مشاوره بدم یادمه اولین واریزی یه تومن بود 

تلاش کردم الان دفتر حقوقی زدم

از اون سال ۷ سال گذشته و دیگه سمت پدرم نرفتم

خوشحالم که روی پای خودم تونستم باشم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من یه پدر خیلی خیلی پولدار دارم البته الان ازدواج کردم ولی اونموقع خیلی اذیتم می‌کرد منو از بچگی ...

افرین عالیه واقعا بهت افتخار کردم 😍👌

منم پدرم وضع مالی اش خوبه و به همون اندازه همسرم درگیر مشکلات مالیه. 

اما پدرم از بچگی مارو مستقل بار اورده ... بهمون کار کردن یاد داده. 

همیشه میگه کار عار نیست بی کاری عاره. 

طوری بزرگمون کرده بتونیم درهر شرایطی گلیم مون رو از اب بکشیم. 

بااینکه اصلا واقعا خسیس نیست و از هیچ لحاظی کم نمیذاشت برامون ( البته الان منو حمایت نمیکنه 😁) اما مارو مجبور میکرد کار کنیم حتی تو مغازه اش استخدام مون کرده بود با حقوق تا یاد بگیریم.