2777
2789
عنوان

امروز دادخواست طلاق دادم

363 بازدید | 17 پست

باورم نمیشه انگار خوابم

انگار خودم نیستم

خستم جسمم نه اما روحم خستست

دخترمو اوردم پیش خودم 

دلم براش میسوزه

خدایا بعد ۵سال بهم بچه دادی حکمتش چی بود این بچه اینطور بشه زندگیش

کاش بخوابم دیگه بیدارنشم

ما همدیگه رو ساده بدست نیورده بودیم چرا خیانت کرد…..

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

از اون زن هم شکایت کردم

شوهرم همچنان حاشا میکنه باهم بودن

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خونه رو بزنه بنامش، خیانت نمیکنه دیگه. خاعن همیشع خاعنه، ترک نمیکنن 

نمی دونم چرا بعضی ها تا میبینن یکی بش خیانت شده میگن خونه بنامت کن نمیدونم طلا حساب بانکی،  اخه از اینام شوهر در نمیاد،  ادمم دردش چیز دیگه ای یه

خوشحال شدم بچتون رو آوردی پیش خودتون باباتون دیگه چیزی نگفت

ممنونم مهربون،نه عزیزم دید بچه دیروز افتاده بود زمین صورتش زخم شده بود خیلی ناراحت شد

امروز از اون زنه هم شکایت کردم شوهرم هنوز میگه من این زنو نمیشناسم فردا صبح میرم فتا

طلاق عواقبش زیاده شرط بزار خونه به نامت کنه برگرد ی و بگو آخرین باره می بخشمت

خونه نداره

وگرنه مهریم ۶دونگ یه خونه درصورت خرید و ۳۱۴تا سکه هست

خوب کردی نزار آب خوش از گلوشون بره پایین خدا لعنت کنه زن و مرد خیانتکار رو خاک بر سرشون 

خدا اتفاقا طرف خراباست اینو از من بشنو