2777
2789

سلام خانما من دیروز تاپیک زدم گفتم کدوم شهر برای زندگی کردنه کرج یا همدان خیلی از خانما نظر گفتن حالا امروز حکم انتقالی شوهرم اومده همدان شهر رزن چجور شهریه خوبه؟بده میشه نظر بدین

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

من نرفتم فقط یه بار عبوری ازش رد شدم اما شهر خیلی کوچیکیه. قابل قیاس با همدان به هیچ وجه نیست 

به سلامتی عزیزم😘

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرفتم فقط یه بار عبوری ازش رد شدم اما شهر خیلی کوچیکیه. قابل قیاس با همدان به هیچ وجه نیست  ...

ممنون از نظرت چقدر فاصله داره باهمدان؟

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد
من نرفتم ولی خوده همدان دوست دارم کلا از نقل مکان و جای جدید استقبال میکنم

ولی من ترس افتاده به جونم

ممنون از نظرت چقدر فاصله داره باهمدان؟

فکر میکنم یک ساعت باشه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

فکر میکنم یک ساعت باشه

پس خیلی دوره😒

من دانشجوی همدان بودم. همدان شهر خوبیه اما یه سرمایی داره زمستونا که سینوزیت میاره برای ماها که اهل اونجا نیستیم 

هفتاد هشتاد کیلومتر با خود همدان فاصله داره...شهر اروم و خوبیه

عزیزم شما رفتین؟میشه بیشتر بگی ازش

چرا عزیزم هر جا باشی خوب و بد داره ،،،فکرای منفی رو از خودت دور کن کاش شوهر منم کاری بود باهاش هرجای ...

اخه دوری از خانواده ها .. نمیدونم اونجا چجوریه باید بریم دنبال خونه بگردیم برای اجاره..

ببین بستگی داره از کجا بخای بری رزن! مثلا اونی که شهر بزرگ زندگی میکنه خب کوچ به شهرستان براش سخته. اونی که روستا زندگی میکنه کوچ به شهرستان براش جذابه

از شهرستان به شهرستان رفتن هم تنوعه

اگه الان هم شهر کوچیکی زندگی میکنی ، خب نگران نباش. تنوعه. تنوع باحاله