فرفری_جذاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2093 عنوان اینجا ماما داریم؟؟ من دو روزه یه دردی دارم میشه راهنمایی کنید 61 بازدید | 7 پست از دویروز ناحیه واژنم درد میکنه حالت تیر کشیدن دارهمجردم هستم و اینکه دو سه روز مونده به پر.یودم بنظرتون بخاطر اونه یا نکنه عفونتی چیزی باشه؟؟ شکمم گاهی اوقات یه دردی داره مث روز اول پر.یود هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 روز موفقیتنزدیکاست🥰اندکی صبر...⛅️ کچی کوردستان✌🏿😇 1402/08/08 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marzi_a1378 عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 912 عزیزم من ماما نیستم ولی دوستم همین علائم شما رو داشت عفونت داشت.. البته قبل پریود همه چیز ممکنه.. آدم همه چیزش ب هم میریزهاگر دیدی هم تو پریود هم بعدش ادامه دار بود حتما دکتر برو
ssarra42 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 1941 من روز اول پریود این حالتها رو دارم البته ماما هم نیستم به نظرم به خاطر تغییرات هورمونی پریوده.
فرفری_جذاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2093 عزیزم منم ماما نیستم ولی دوستم همین علائم شما رو داشت عفونت داشت.. البته قبل پریود همه چیز ممکنه.. آ ... اع ؟ الان منم بخاطر پریودی نمیدونستم چیه دقیقا بخاطر همین اینجا سوال پرسیدم ممنون عزیزم هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 روز موفقیتنزدیکاست🥰اندکی صبر...⛅️ کچی کوردستان✌🏿😇
ssarra42 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 1941 بعد هم دوست عزیزم وقتی تو عنوانت قید میکنی ماما خب منی که ماما نیستم و خیلیهای دیگه وارد تاپیکت نمیشن شاید الان واقعا هیچ مامایی اینجا آنلاین نباشه.
فرفری_جذاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2093 من روز اول پریود این حالتها رو دارم البته ماما هم نیستم به نظرم به خاطر تغییرات هورمونی پریوده. پس احتمالا طبیعی باشهمرسی گل هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 روز موفقیتنزدیکاست🥰اندکی صبر...⛅️ کچی کوردستان✌🏿😇
marzi_a1378 عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 912 اع ؟ الان منم بخاطر پریودی نمیدونستم چیه دقیقا بخاطر همین اینجا سوال پرسیدم ممنون عزیزم فدات
فرفری_جذاب مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2093 بعد هم دوست عزیزم وقتی تو عنوانت قید میکنی ماما خب منی که ماما نیستم و خیلیهای دیگه وارد تاپیکت نمیش ... من بخاطر این گفتم ماما ک اگه مامایی اینجا بود بیاد بعدش من موضوعو تو همون عنوان گفته بودم و گفتم که راهنمایی میخوام ک اگه کسایی که تجربه داشتن راهنمایی کنن هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 روز موفقیتنزدیکاست🥰اندکی صبر...⛅️ کچی کوردستان✌🏿😇