2777
2789

خانواده شوهرم پدرم و در آوردن هزار تومن تا حالا به پسرشون کمک نکردن.ولی خیلی اهل دخالتن.مثلا من طلا ندارم مادرشوهرم میگه چرا واسه خودت سرویس نمیخری یه بار میگه چرا النگو نمیخری😑 انگار من خودم نمیدونستم باید طلا بخرم احتیاج به راهنمایی اینا دارم😶 

یا من خیلی دلم بچه دوم میخواد ولی نه پول داریم نه شرایطش رو..حتا کسی رو ندارم بیاد بیمازستان همراهم.مطمئنم یک ساعتم نمیان پیشم بمونن یا بچمو بگیرن.سر زایمانم پدرم در اومد وضعمون بد بود یه غذا کسی رو نداشتم که یک ماه بستری بودم برام کسی بیاره کسای دیگه رو میدیدم انقدر فامیلاشون می اومدن

اینا راه به راه بهم میگن بچه بیار چرا نمیاری الان نیای چند سال دیگه بیاری دیگه به درد بچت نمیخوره با هم غریبه میشن و دلم رو خون میکنن نمیدونم چیکار کنم که خفه خون بگیرن و هر بار اینا رو بهم نگن

هی میگن برو لباس بکیر برو فلان چی بگیر

بجای اینکه ازم تشکر کنن با بی پولی پسرشون دارم قناعت میکنم دلشون میخواد تو زندگیم دعوا بیفته

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
بگو اگه شما پولشو میدین فردا برم بخرم!

الان میگن تو فکر پولشونم

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرتون چی میگه 

اون ساده و احمقه برای من فقط زبونش درازه

وااااا خب به مادر شوهرت بگو : مگه وضع ما رو نمیدونی من م النگو‌دوست دارم ولی خب متاسفانه شوهرم پول ...

مادرشوهرم خودش وضعسرشو میدونه از عمد اینجوری میکنه منو بسوزدنه

خب این چیزی که من برداشت کردم خانوادشون  بد نیستن اتفاقا دارن به نفع شما حرف میزنن ولی شرایطو درنظر نمیگیرن.معلومه بدجنس نیستن

درمورد بچه خودتون و بخصوص همسرتون بهشون بگید دیگه حرفشو نزنن چون شرایطشو نداریم و یکی دوبار بگید شماخرجشو میدی که بیاریم دیگه دست برمیدارن

یه نکته

منتظر نباشید کسی ازتون تشکرکنه بخاطر تحمل شرایط همسرتون چون این اتفاق نمیفته. خانواده همسر همیشه پسرشون حیف شده😄 

دردم از یار است و درمان نیز هم
مادرشوهرم خودش وضعسرشو میدونه از عمد اینجوری میکنه منو بسوزدنه

خب چرا باید بسوزی ؟؟؟؟

النگو چه اهمیتی داره

کمتر رفت و آمد کن و خودت رو درگیر خانواده شوهر نکن

به مادر شوهرت بگو مگه وضع ما رو‌نمیدونی

چرا میخوایی باز هم ناراحتمون کنی !؟

❤️❤️

زیاد به دل نگیر شاید اصلا از وضعیت مالی شما خبر ندارن.

بعد هم اگه نمیگفتن میخواستی تاپیک بزنی که دخالت میکنند نمیزارن اون جور که دلم میخواد پولمو خرج کنم 

در کل همه از خانواده شوهر زخم خورده هستند زیاد خودتو ناراحت نکن 

خودم الان بچه دوم باردارم. مادرم شهرستانه با این حال دوران بد بارداری رو خودم پخت و پز کردم به سختی. ماسک میزدم غذا میپختم. مادرشوهرم تعارف میزد میخوای واست غذا بپزم قبول نمیکردم چون دوست نداشتم زیر بار منتش باشم 

خب این چیزی که من برداشت کردم خانوادشون  بد نیستن اتفاقا دارن به نفع شما حرف میزنن ولی شرایطو د ...

کسی احتیاج به راهنمایی نداره

سلام

عزیزم بنظرم شما اول باید روحیتونو خوب کنید و خودتونو قوی کنید میدونم اصلا آسون نیست با چیزایی که گفتید سعی کنید دیگران براتون اهمیتی نداشته باشن و حرف زدن و حرف نزدنشون یکی باشه براتون