1374parimah مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 373 عنوان کسی بیداره؟طلافروشی اشنا پولموخورده میخوام یجوری پس بگیرم 190 بازدید | 7 پست سلام این طلافروشیه یه مقدارباشوهرم اشناس سلام اینادارن..ولی پولمونوخوردشیادشکایت هم نمیتونم بکنم...بعداین قسطی هم میده بدون چک یاسفته نمیدونم چجورمیشه اصلامیشه یانمیشه مقداری ازطلام که رفته روپس بگیرم...جادوداره انگارطرف کوروکرمیشه ....راه حلی دعایی والاچیزی هس کمکم کنید 1402/08/08 | 03:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8243 ازش خریدیم فاکتور داده بهتون دیگه ؟ الان فک میکنی چرا کلاه سرتون گذاشته وزن رو اشتباه بهتون گفته؟
1374parimah مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 373 فاکتور داده بهتون دیگه ؟ الان فک میکنی چرا کلاه سرتون گذاشته وزن رو اشتباه بهتون گفته؟ گیج شدیم من رفتم شوهرم بیادفک کردم به شوهرم داده...وزن رواشتباه گفته ۶۱میلیون پول دادیم ۲تاالنگوسبک ویه انشگتر۴گرمی تحویلون دادهرچی میگفتیم چقدگرون شده فلان اینا معلوم نیس چه وردی خوند همونارواوردیم اومدیم..
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8243 طلایی که خریدی ببر یه طلافروشی دیگه بگو وزن بکنه بعد قیمت طلای روزی که خریدی رو ضربدر گرمی که کردی بکن اگه عددش کمتر از پولی هست که دادی طلا رو ببر به خودش پس بفروش دیگه ضرر هم نکردی خودشم مجبوره طبق فاکتور بخرخ
1374parimah مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 373 طلایی که خریدی ببر یه طلافروشی دیگه بگو وزن بکنه بعد قیمت طلای روزی که خریدی رو ضربدر گرمی که ... فاکتورندادمیگم مقداری ازپول موند۷تومن قرارشدچندروزدیگه شوهرم بش بده که داداونوقتم فاکتورروبهش نداد
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8243 فاکتورندادمیگم مقداری ازپول موند۷تومن قرارشدچندروزدیگه شوهرم بش بده که داداونوقتم فاکتورروبهش نداد برید حتما فاکتورو. ازش بگیرید طلا بدون فاکتور فروشسم سخته