2777
2789

سلام دوستان من دکتر گفت ۳۷ هفته سزارینت میکنم...

اکو‌قلب رفتم بخاطر دیابت ک‌قلب چک‌بشه گفت vsd  هستش سوراخ بین دوتا بطن ک تا زایمان پر میشه اکثرا اینجورن خود ب خود درمان میشن...حالا میترسم ۳۷ هفته زایمانم کنه زود باشه...کسی مشکل منو داشته؟ 

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

خوب زووود ک نیست بچه کامله اگه وزنش اوکی باشه ،، ولی چرا  نمیمونی ۳۹ کامل شه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دکتر گفت سزارین کن ۳۷ هفته خیلی چاق شدم و‌لگن درد و‌کمر درد شدید و‌قندمم بالاست نمیتونم حتی راه برم ولی خودم‌تحمل میکنم فقط سالم ب دنیا بیاد من هرچیم شد شد

نمیدونم دکتر گفت سزارین کن ۳۷ هفته خیلی چاق شدم و‌لگن درد و‌کمر درد شدید و‌قندمم بالاست نمیتونم حتی ...

چندکیلو اضافه کردین؟! 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نمیدونم...واسه بچه اولمم ۱۸ اسفند تاریخ سزارینم بود بعدش ۱۲ اسفند درد زایمان طبیعی گرفتمو جفت از کار افتاد سزارین شدم هفته ۳۷ بودم حالا میترسم میگم سزارینی ام درد نگیرم باز زودتر 

چندکیلو اضافه کردین؟! 

شاید بخاطر قند زیاد کردم اخه تا الان ک‌الانه بد ویارم هرچی‌میخورم‌میارم بالا... واسه بچه اولم ابنقدر اضافه نکردم نرمال بودم

الان ۳۱ هفتم متاسفانه با کلی خجالت ۹۴ کیلو شدم 

یعنی چندکیلو اضافه کردین؟ خجالت چرا دیابت ک دست خود ادم نیست 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نمیدونم...واسه بچه اولمم ۱۸ اسفند تاریخ سزارینم بود بعدش ۱۲ اسفند درد زایمان طبیعی گرفتمو جفت از کار ...

اصولا هفته های زایمان اول و در نظر میگیرن ..دفعه قبلی ۳۷ بودین الانم باز میترسن مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده قندتم بالا هست ریسک نمیکنن نگه دارن ،،

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
الان ۳۱ هفتم متاسفانه با کلی خجالت ۹۴ کیلو شدم 

خجالت چرا من ۱۰۰ بودم  باردار شدم😂 ،،شکم نداشتما  میدیدیم میکفتی ۸۰ میخوره

خجالت چرا من ۱۰۰ بودم  باردار شدم😂 ،،شکم نداشتما  میدیدیم میکفتی ۸۰ میخوره

ن والا من برا پسرم ۵۴ بودم خیلی چاق شدم ولی ن در حد الانم خیلی ناراحتم همه اطرافیان مسخره میکنن درصورتی ک‌بخدا بدویارم همش میارم بالا هرچی‌میخورم...نمیدونم چطور اینقدر چاق شدم