2777
2789
عنوان

خانمایی ‌ک یک بچه دارید

1510 بازدید | 114 پست

نگران تنهایی و بی کسی بچه تون نیستید ؟ بخاطرش چکار میکنید ؟ و اینم بگم شرایط بچه دیگه ای رو نداشته باشید 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

میبرمش خونه بازی زمانی و اونجا میگذرونه.

واسه تنهاییش چرا نگرانم چون هم بازی تو اقوام نداره ک دائم با هم بازی کنن.

فعلا شرایط بچه دوم ندارم 

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

شرابطش رو دارم اما ترجیح میدم یدونه باشه چون دیگع دنیا جای خوبی نیست یکی دیگه رو برا چی بیارم تو دنیایی که هیچیش سرجای خودش نیست

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبرمش خونه بازی زمانی و اونجا میگذرونه. واسه تنهاییش چرا نگرانم چون هم بازی تو اقوام نداره ک دائم ...

وآسه تنهاییش در آینده چی ؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
شرابطش رو دارم اما ترجیح میدم یدونه باشه چون دیگع دنیا جای خوبی نیست یکی دیگه رو برا چی بیارم تو دنی ...

وآسه تنهایی و بی کسی چی ؟ چکار میکنی براش ؟

وآسه تنهایی و بی کسی چی ؟ چکار میکنی براش ؟

منم که خواهر برادر دارم بازم تنهام به چه کاره من اومدن ؟ میخام برم مشاوره ازش یه بچه مستقل بسازم 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
نمی تونم کاری کنم.. دارم آمادش میکنم برای وقتی که خودم نیستم.. البته خودش داره کم کم میفهمه.. فقط ...

انشاالله تا سالهای سال کنار هم باشید 

میبرمش خونه بازی زمانی و اونجا میگذرونه. واسه تنهاییش چرا نگرانم چون هم بازی تو اقوام نداره ک دائم ...

خونه بازی کجاها داره سرای محله و این‌است یعنی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

منم یکی دارم ..فعلا شرایط بچه دوم ندارم .. خداش بزرگه ..

ما خواهر برادر زیاد هستیم اما ب درد هم نخوردیم. فقط از دستشون زجر کشیدم و اذیت شدم .خیری نداشتند.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

به خاطر همین یه بچه کلی سختی کشیدیم و مهاجرت کردیم که تو محیط و شرایط خوب و بدون از تنش و استرس بزرگ شه تلاش میکنیم که امکانات لازم رو برای موفقیت و شاد بودنش فراهم کنیم

Belle سابق

منم اصلا شرایطشو ندارم یک بچه دارم بنظرم در آینده خیلی طبیعیه این موضوع ضمن اینکه من یک خواهر و برادر دارم ولی واقعا انگار تک فرزندم نه رفت و آمدی نه همدمی هیچی نیستن منم برای اونا همینطور کلا به درد هم نمیخوریم