یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میبرمش خونه بازی زمانی و اونجا میگذرونه. واسه تنهاییش چرا نگرانم چون هم بازی تو اقوام نداره ک دائم ...
خونه بازی کجاها داره سرای محله و ایناست یعنی
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
منم یکی دارم ..فعلا شرایط بچه دوم ندارم .. خداش بزرگه ..
ما خواهر برادر زیاد هستیم اما ب درد هم نخوردیم. فقط از دستشون زجر کشیدم و اذیت شدم .خیری نداشتند.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
به خاطر همین یه بچه کلی سختی کشیدیم و مهاجرت کردیم که تو محیط و شرایط خوب و بدون از تنش و استرس بزرگ شه تلاش میکنیم که امکانات لازم رو برای موفقیت و شاد بودنش فراهم کنیم
منم اصلا شرایطشو ندارم یک بچه دارم بنظرم در آینده خیلی طبیعیه این موضوع ضمن اینکه من یک خواهر و برادر دارم ولی واقعا انگار تک فرزندم نه رفت و آمدی نه همدمی هیچی نیستن منم برای اونا همینطور کلا به درد هم نمیخوریم