2777
2789
عنوان

خانمایی ‌ک یک بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 114 پست
خونه بازی کجاها داره سرای محله و این‌است یعنی

توو اینترنت بزن .خانه بازی های شهرتون میاد 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خونه بازی کجاها داره سرای محله و این‌است یعنی

پاساژهای بزرگ معمولا دارن ولی من دخترمو میبرم خانه بازی.یک فضایی مختص بچه ها پر از اسباب بازی ساعتی حساب میکنن

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونم کاری کنم.. دارم آمادش میکنم برای وقتی که خودم نیستم.. البته خودش داره کم کم میفهمه.. فقط ...

چرا عزیزم؟ نگران شدم، خدای نکرده مشکلی داری؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منم یکی دارم ..فعلا شرایط بچه دوم ندارم .. خداش بزرگه .. ما خواهر برادر زیاد هستیم اما ب درد هم نخو ...

ای بابا

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

والا زندگی طوری شده که همین الانش برادر و خواهر از هم خبر نمیگیرن و پای همو نگیرن نیاز نیست دست همو بگیرن حالا ببین بچه های دهه نودی ما بزرک بشن اونموقع چقدر وحشتناک میشه اوضاع 

واقعا فکر نمیکنم اونموقع به درد هم بخورن 

ترجیح میدم همین یدونه رو از اینجا فراری بدم تا زندگی بهتری داشته باشه تا اینکه دو سه تا بچه داشته باشم با آینده نامعلوم تو این کشور

نمی تونم کاری کنم.. دارم آمادش میکنم برای وقتی که خودم نیستم.. البته خودش داره کم کم میفهمه.. فقط ...

عزیزم سایه شما و پدرشون مستدام باشه واسه بچه ت،ولی مگه طوری شده که همچین چیزی میگین ؟

باید مستقل تربیت بشه اذیت نمیشه

میشه بگید ک مثلا چکار برای استقلالش میکنید 

پاساژهای بزرگ معمولا دارن ولی من دخترمو میبرم خانه بازی.یک فضایی مختص بچه ها پر از اسباب بازی ساعتی ...

البته اینا جای همبازی با کودک هم سن و سالش نمیگیره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

[QUOTE=315678122]توو اینترنت بزن .خانه بازی های شهرتون میاد [/QUOTEرایگانه یا پولی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
والا زندگی طوری شده که همین الانش برادر و خواهر از هم خبر نمیگیرن و پای همو نگیرن نیاز نیست دست همو ...

همینطوره .‌ولی من فکر تنها موندنش مثل خوره به جونم افتاده

واقعا نمیشه برای تنهاییشون کاری کرد علی الخصوص اگر بچه برونگرایی باشه خیلی بهش سخت میگذره

تنها شرایطی که به نظرم ادم این شرایط رو به بچه ش تحمیل کنه اینه که دست خودش نباشه و دیگه به لحاظ پزشکی نتونه باردار بشه. 

وگرنه بقیه شرایط رو به نظرم باید سعی کرد درست کرد و به بچه دیگه فکر کرد. 

تک فرزندی هم به بچه خیلی آسیب میزنه هم مادر خیلی اذیت میشه بچه اکثر کمبودا رو می خواد با مادر جبران کنه که نمیشه

اکترا هم بسیار وابسته به بقیه بچه ها و به همه چیز میشن

و مثلا تو بازی و مهمونی و... هی باج میدن به بقیه بچه ها که باهاشون همبازی بشن و بیشتر بمونن پیششون و این قلب مادر رو می شکنه وقتی می بینه بچه ش برای داشتن همبازی برای یه دقبقه بیشتر بودنش چطور باج میده😔

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

البته اینا جای همبازی با کودک هم سن و سالش نمیگیره

چرا دیگه کلی بچه هم سن خودش اونحا عست در روز سه ساعتم بازی کنه باهاشون کافبه

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
ینی چی چرا انقد ناامیدی؟ پس چرا شوهرت فکر نبودن خودشو نمیکنه

واقعیته.. 

وقتی دکترا جواب کردن.گفتن برو خونه از زندگی روزمره لذت ببر بلکه معجزه ای شد!!  امیدی نمی مونه..

خونمون غمکده شده.. شوهرم میخواد حال و هواشو عوض کنه به هر نحوی که حالمون خوب بشه ولی نمیشه.. دو ماهه دیگه هیچ امیدی ندارم.‌

با هزار بدبختی و التماس و جلوی خانوادش ایستادن،راضی شدم بعد از ۴ سال  که باهاش ازدواج کنم..حالا تنها حامیِ بچم اونه.. امید بهم میداد که خوب میشی مثل قبل میشی سلامتیتو بدست میاری..  منم امید داشتم به عشق بچم... ولی پنج سال جنگیدم با مریضی اما نشد.. نشد واقعا.. 

والا زندگی طوری شده که همین الانش برادر و خواهر از هم خبر نمیگیرن و پای همو نگیرن نیاز نیست دست همو ...

اگه منظورت گرانی هست الان تو همه کشورها هست.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...