2777
2789
عنوان

امشب اولین شبیه ک خونه خودمون میخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 27 پست
بیست روز دیگه عروسیمه

من حتی ی شب قبل. عروسی هم دعوامون بود خدا لعنتش کنه

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی؟؟

سر اینکه تالار عروسی و انتخاب کردیم رفتیم صحبت کردیم طرفم گفت گوشت و مرغ اگرگرون بشه قیمتم می‌ره بالا قبول کردن بعدش گرون شد کثافتا رفتن دعوا و داد و بیداد آبرومونو بردن آشنا بود 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
چند روز دیگه سالروز مادرمه گفتن نمیان اولین سالروزظه

خب پس بهتر بزار قهر بمونه ،بببن از العان کم نیاری جلوش من ۱۷ساله ازدواج کردم عروس اروم‌وبی شیله پیله ای بودم براش ولی اون سلیطست روزگارمو سیاه کرده دست از سرم بر نمیداره اصلا نمیتونم جوابشو بدم خجالت میکشم تو روش وایسم ،ولی تو از العان بهت بی احترامی کرد درسته قورتش بده ک حساب کار دستش بیاد خفه خون کنه 

خب پس بهتر بزار قهر بمونه ،بببن از العان کم نیاری جلوش من ۱۷ساله ازدواج کردم عروس اروم‌وبی شیله پیله ...

بابا منو شوهرم دعوا ویکنیم شوهر احمقم ک میره همه چیو میگه بهش اونم میاد میگه چرا ب پسرم اینو گفتی اونو گفتی اخه بگو ب تو چ البته بهش گفتم بی خودمو شوهرم بوده 

بابا منو شوهرم دعوا ویکنیم شوهر احمقم ک میره همه چیو میگه بهش اونم میاد میگه چرا ب پسرم اینو گفتی او ...

درست میشه نگران نباش فعلا هنوز مامانیهبزار ازدواج کنی ایقد ازشون دور بشه ک حد نداره،شوهر من ک بدون اجازه مادره و خواهراش اب نمیخورد اوایل ازدواج حالا محل سگ بهشون نمیزاره بس اذیتمون میکنن 

درست میشه نگران نباش فعلا هنوز مامانیهبزار ازدواج کنی ایقد ازشون دور بشه ک حد نداره،شوهر من ک بدون ا ...

ینی واقعأ امیدوار شم؟؟؟چون من دیگه هیچ امیدی ب این زندگی ندارم

ازشوهرچرا؟

کلا مردا مزخرفن خوبه خوبشون بده دگ وایی بحالبد