2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پستونک شیشه شیر سر شیشه شیر از توزادی تا یکسالگی فلاسک کوچیک شیشه شور لیوان اموزشی قابلمه بشقاب قاشق پیشبند پیراهنی چنتا پیشبند کوچیک ارزون صندلی غذا

گهواره ای که سبدی بود و سبدش حدا میشد و کار کریر رو برام انجام میداد 

یه دست رخت خواب کوچولو  یه پتو تا ۴ سالگی یه طرفش بافته یه طرفش خز

سرویس تخت و کمد و بوفه تختش تا ۱۷-۱۸ سالگی قابل استفادس

وان حمام اسان شور حوله شامپو لوسیون شانه 

صندلی ماشین کالسکه تاشو

قنداق چسبی دو تا تا ده بیس روز اول شبا براش میبستم

استخر بادی و صدتا توپ رنگی که الان حونش بهشون بستس

قنداق سوییسی برای بغل کردن باباش با مهمونا کسی که بلد نبود تا دو ماهگی استفاده کردم

تشک بازی

سبد بازی بزرگ برای نظم دادن به اسباب بازی هاش

چند تیکه جغجغه و اسباب بازی که من نخریدم کادویی بودن

تشک تعویض بالش دار و به زیرانداز تعویض برا تو ساکش سه چهار تا خشک کن

ساک وسایل

دندون گیر مسواک انگشتی پوار بینی ناخن گیر گوش پاکن نوزاد

دستمال مزطوب من تا دو ماهگی نمیشستمش فقط با دستمال مرطوب برند بیبی کوکول تمیزش میکردم بعد اون جون‌گرفت میبردم تو روشویی میشستم الانم ماشالا دیگه خودش میشینه تو دسشویی سودوکرم

لگن اموزشی دمپایی 

چنتا کتاب از ۴ ماهگی براش کتاب میخوندم علاقه نشون میداد تا همین الان

شورت اموزشی دو تا زانوبند

واکر ( من روروئک نخریدم برای لگن بده) هنوز هنوزه باهاش بازی میکنه اسباب بازی های زیادی قدش بود

رابط سینه شیر دوش دستی و برقی کرم ضد شقاق سینه سوتین شیردهی پد شیردهی البته من فقط سه ماه شیر دادم از اول تصمیم داشتم بچم شیر خشکی باشه

یه ست سرویس ۱۹ تیکه نوزادی برند نیلی که پتو باهاش بود و کارمو تا سه ماهگی راه انداخت پتوش هنوز قابل استفادس یه سرهمی شیک هم برا بیماستان

یه ست نمیدونم چند تیکه نوزادی که ناف بند و روسری و اینا همراش بود باز تا دو ماهگی قابل استفاده بود

دو تا پیراهن براش دوختم برا ماهگرد یک ماهگیش و تولد دعوت بودیم

من لباس تا سه ماهگی زیاد نخریدم چون حس کردم زیا. لازم نیست از سه ماهگی به بعد هر بار براش یه سایز بزرگتر گرفتم که قابل استفاده باشه

چند دست جوراب

سه چهار دست کفش عروسکی نوزادی برای تیپ کردناش

سه چهار تا سرهمی سایزای سه ماه به بعد

یه کم خورده لباس بلوز شلوار اینا که قبل از دوران بارداریم خریده بودم و چند دس لباس نوزادی که کادویی براش اومد

کلا لباس به فصل تولد نوزادت بستگی داره

اینا رو بعدا اومد دنیا خریدم👇🏻

(شلوار جین چهار تا از سه ماهگی اا سه سالگی سایزهای مختلف

کت جین برای یک سال و نیمگی

یه پالتو و یه سرهمی زمستونی برای ۸ ماهگیش که میفتاد تو زمستون البته من باز بزرگ گرفتم 

یه دست کفش اسپورت سایز ۱۸ یه کفش سایز ۱۹ عروسکی برای تولد یه سالگیش پیراهن عروس برای به سالگیش چون تولد براش گرفتم)

بعد اون هر سه چهار ماه با تغییر فصل براش دو سه دس لباس خونگی و بادی و دو دس لباس بیرون میگیرم

گیر سر و گل سر 

پوشک سایز یک از ۲ کیلو تا ۵ فک کنم برای نوزادیش دو بسته کافی بود ماشالا من دخترم رشدش زیاد بود بعد اون سایز دو از ۳کیلو تا نمیدونم چند

ببین لباس و پوشاک بزار وقتی بچه دنیا اومد خیلی خرید نزن چون خیلی هاشون بی استفاده میمونن من تو اطرافیان زیاد دیدم اسباب بازی نخر چون کادو‌میاد بعدا هم بزرگ میشه براش میخذی دور خودتو‌الکی شلوغ نکن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مرسی هروقت تونسی خوتو اذیت نکن بازم تاپیک میزنم 

خواهش گلی هرچی به ذهنم رسید نوشتم ولی به نظرم همشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود