2777
2789

راهکاری دارید 

اصلا خوب نیستم

با صابون شستم ، یخ گذاشتم روش 

ولی همچنان باد کرده 

چه کار کنم ؟ 

یه ساعت پیش زد 

اولش که کم ورم داشت کرد ، الآن وحشتناک باد کرده 

خطرناک نباشه؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی پشه زده؟

شاید چیزی خوردی حساسیت داشتی

یا مثلا ب رژی چیزی حساس بودی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یکم عطرتو بزن ب لبت اولش ممکنه یکم بسوزه بعدش ورمش کم میشه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

زینک بخور  عسل هم اگر داری بزن

من هر روز زینک میخورم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
منم زده بود زیار ور نرو بهش  فردا درست میشه

خدا کنه

یه بار لب دوست منو پشه زد انقد ورم کرد ک انگار ژل لب زده رفت دکتر امپول زد خوب شد..

منم همینجور شدم