2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی نامرده

988 بازدید | 47 پست

قبول کردماشین سایپا ب اسمش ثبت نام کردیم پولم ۱۰۰تومنو کلشو خودمون مرحله اول خوابوندیم.حالا ۱۰ روزه ب اسمش دراومده یکلام نگفته بهمون.امروز ک فقط یروز مهلتش مونده میگه تازه اونم خودم زنگیدم بهش تا گف

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم میگه بگو شوهرت تکمیل وجه کنه حالا بعدا شوهرم داشت میریزه براش خودمون برمیداریم ماشینو. دیگه اوج فداکاریش اینه میگه بیفتین دنبال کارش تو این یروز نهایت نصف نصف میریزیم ببینیم کدوم ورمیداریم😬

لابد خودشم نمیدونسته  شما خودتون باید پیگیر باشید موقعه اعلام نتایجش سایت مدام بررسی کنید  ...

چرا خودشون خبر میدن پیام‌ میاد  رو گوشی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

🙃🙃🙃از این بی جنبه ها تو هر خونه واداده ای هست !

از قدیم هم بوده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اونم میگه بگو شوهرت تکمیل وجه کنه حالا بعدا شوهرم داشت میریزه براش خودمون برمیداریم ماشینو. دیگه اوج ...

به نظرم کلا بی خیالش شید چون ممکنه پول بریزید ماشین رو خودشون بردارن کاری هم نمیتونی بکنی .

خیلی هنر کنه خرد خرد پولتون پس بده

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

چه بی منطق خب باید از اول با شوهرش مشورت میکرد الان پول شما بیخودی حروم شد این همه وقت تو دست سایپا

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
نه گلم پیامک مرتبطی نمیاد  من خودم سایپا اسمم درومد موقعه اعلام نتایج خودم رفام سایتو بررسی کر ...

ن براش دوبار پیامک‌اومده بود اما ب ما نگفته بود.دیده بودن خودشون نتونستن تکمیل وجه کنن روز آخر ب ما گف