2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی نامرده

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 47 پست
عید نوشتیم.فصل بهار ۴۰۳ قرار بود بدن. ولی الان از ۸ ماه جلوتر ۱۷۰ تومنشو داره سایپا میگیره تازه قیمت ...

فصل بهارو از شروعش حساب میکنن الان ماه هشتیم 

۵ ماه کامل قبل گفتن 

اره روالش همینه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
فصل بهارو از شروعش حساب میکنن الان ماه هشتیم  ۵ ماه کامل قبل گفتن  اره روالش همینه

ن عزیزم برا ما تاریخ تحویل زده ۲۰ خرداد ۴۰۳.  ۵ ماه از اینور  ۳ ماهم بعد عید. یکی دوماه تاخیرم ک رو شاخشه.تقریبا میشه یسال قبل از تحویل پولشو میخاد تازه قیمت نهایی ماشین هم مجهول.

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مامانم فوت شد خواهرمو دامادمون هرچی خواستگار میومد برام یواشکی رد میکردن الان خودش بهترین زندگیو داره انوقت من ۳۲سالم سده دیگ ن خواستگاری دارم ن هیچی افسرده شدم هروز حالم بده هیچکسم ندارم