سکنجبینکاهو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 850 عنوان سرم ویتامین سی 55 بازدید | 3 پست خانمهای عزیز چه مارکی بگیرم؟؟؟برای پوست صورتم میخوام 1402/08/07 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2283 من دارم قبل عیدگرفتم اصلا ب درد نمیخوره پوست صورتم تیره میکنه یجورایی کرخت میکنهشایدم ب من نسازه هنوزهستش الکی فقط پول دادم😐مارکش بیو آکوا وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍
سکنجبینکاهو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 850 من دارم قبل عیدگرفتم اصلا ب درد نمیخوره پوست صورتم تیره میکنه یجورایی کرخت میکنه شایدم ب من نسازه ه ... چه مارکی عزیزم ضدآفتاب بابد ۲ساعت تمدید کنی میکنی؟؟؟
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2283 چه مارکی عزیزم ضدآفتاب بابد ۲ساعت تمدید کنی میکنی؟؟؟ پستم ویرایش کردم گفتم مارکشوخونه بودم استفاده میکردم بیرون میرفتم هم مرطوب کننده هم ضدآفتاب هردومیزدم وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍