2777
2789
عنوان

امروز برام خیلی روز بدی بود

185 بازدید | 8 پست

خانما .امروز من مغازه شوهرم بودم ‌ با هم دعوا بدی کردیم😔😔😔 من از شوهرم بدم میاد . 

یه کاری کرد دلم بد جور شکست . منو تحقیر کرد دیشب اشکمو در اورد صبح رفتم مغازش دعوا شد.. بخاطر خانواده اش هم باهام دعوا کرد ‌کلا سر دو تا داستان دلم بد جور شکست ‌.

بعش گفتم پشیمون شدم باهات ازدواج کردم .گفت یکبار دیگ بگو ‌ گفتم هیچی . بعد گفت بدرک و پشیمون شدی حین جاب جایی بار مغازش  گفت برو درخداست طلاق بده منتظرم. ببینم میتونی . گفتم مهریم بده حقمو ازت میگیرم ‌بعد میرم. برگشت گفت میزنمت ‌ایتقدر . بهت هیچی نمیدم ‌ رو صورتت اسید میپاشم . منم گفتم مغازه ات رو اتیش میزنم  نابودت میکنم.گفت وایسا ب مادرت و برادرت زنگ بزنم. زندگیتو خراب می کنم. من خودمو بازم حقیر کردم ‌ التماسش کردم ‌. گفت مهریتو میخشی زندگی می کنی . منم بازم ب غلط کردن افتادم ‌ خیلی حقیر شدم امروز ‌ 😔😔😔 تا اینک رفتم خونه مادر شوهرم ‌ .دعوا تموم شد . دیگم حرفی نزد باهم دوس شدیم. . چیکار کنم دوباره مهرش ب دلم بیفته . دوسش ندارم ‌  نگین طلاق تروخدا نمی تونم  چون خودم انتخابش کردم .خانواده ام گفتن حق برگشت نداری. البته کسی از این موضوع خبر نداره. امروز بدترین روز زندگیم بود. 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

اگه بچه داری بیشتر وقتتو با بچه پر کن  مجبور نیستی حتما دوستش داشته باشی. خیلیا زن و شوهرها از چشم همدیگه افتادن ولی طلاق نمیگیرن چون طلاق راه چاره نیست. عادی زندگی کن  مگه دنیا چندروزه. بیخیال 

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی بهش مگه کامل تعریف کن بدون دروغ ما نمیتونیم قضاوت کنیم شاید حق با شوهرت باشه

دیشب بهش زنگ زدم ‌ جواب نداد . خواستم بگم خسته نباشه احوالپرسی ‌ پیام داد گفت زنگ نزن حوصلتو ندارم.کلی حرفهای دیگ 

هر وقت اعصابش خرد میشه ‌. سر من خالی می کنه.شخصبتم رو خرد می کنه ‌‌. یه داستان دیگ اینک دهن بین ‌ خانواده اس پشت سرم حرف زدن. تحریکش کردن ‌ اونم منو حقیر کرد .دلم خیلی خیلی خیلی شکست. اینقدر گریه کردم سر درد شدم ‌ مگ من چیکار کردم ‌ خیلی باهاش راه اومدم ‌ اینه دستمزدم. 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
دیشب بهش زنگ زدم ‌ جواب نداد . خواستم بگم خسته نباشه احوالپرسی ‌ پیام داد گفت زنگ نزن حوصلتو ندارم.ک ...

بچه ننه اس ؟ولی نباید مهرتو ببخشی حتی اگه سختترین شرایط داشتی بی محلش کن جوابشو نده خودتم کوچیک نکن اون فهمیده تو نمیخای طلاق بگیری بخاطر همین میگه برو طلاقت بگیر

بچه ننه اس ؟ولی نباید مهرتو ببخشی حتی اگه سختترین شرایط داشتی بی محلش کن جوابشو نده خودتم کوچیک نکن ...

خبلی پشیمون شدم باهاش ازدواج کردم . کاش اون روز نمی رفتم بیرون ببینمش کاااش . تو دوران اشنایی خیلی خوب بود گول خوردم 😔😔😔😔