2777
2789
🥲🥲

من خودم مادر نداشتم بزرگترین کابوسم اینه که خدایی نکرده زبونم لال بچه‌هام یه روزی بدون من یا بدون همسرم باشن الان با دیدن پست شما دلم میخواد بلند بلند گریه کنم 😭😭

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من غم انگیز ترین روزا و خاطرم روزایی که دختر داییم فوت کرد

حامله بود ۹ ماهه دیگه هم سیسمونی خریده بود هم اتاق بچشون با کلی ذوق و شوق چیده بود کلی خوشحال بود

حالش بد شد بردیمش بیمارستان گفتن بچش مرده بردن سزارینش کنن خودشم خونریزیش شدید بود ۵ روز تو آی سی یو بود بعدم فوت کرد خودشو بچشو کنارهم به خاک سپردیم 😭😭😭😭

بدترین و نحس ترین روزای زندگیم بودن

با تموم مشکلاتم تو تموم عمرم و سختی هام اینروزا خیلی سخت تر بود برام 

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
من خودم مادر نداشتم بزرگترین کابوسم اینه که خدایی نکرده زبونم لال بچه‌هام یه روزی بدون من یا بدون هم ...

خدا نکنه عزیزم 

انشالله زیر سایه شما وپدرشون بزرگ شن 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
خدا نکنه عزیزم  انشالله زیر سایه شما وپدرشون بزرگ شن

ممنونم عزیزم الهی آمین

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

تخمکام ضعیفه فولیکول دارم ولی ضعیفه و جنین نمیشه برام 

پیج فاوراتاجیک جواب میده.پیاده روی هرروز.توپریودیت تخم هویج دم کن بخورعالیهه.

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
رفتم تو پیجش بهش پیام دادم راجب مشکلم جوابمو نداد 

بایدکارگاهشوبخری به ادمین پیام بده وبروزیرنظرماماهاش خودش جواب نمیده

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید