2777
2789
عنوان

صابون یا ژل؟؟؟ 🧐

288 بازدید | 72 پست

دوستان گلم سلام🖐🏻😉😍😘

به نظرتون صابون ابرو بهتره یا ژل ابرو؟ 

من هیچکدومو تاحالا استفاده نکردم 

بیزحمت یه مارک خوب معرفی کنین که ریزش ابرو نیاره😘😘😘😘😘

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بکشمت سلیطههههه 

چرا از من اجازه نگرفتی باب اسفنجی  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

ژل ابرو اگه پرپته ابروت موشکل میشی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ژل دیفکتو دارم و این که کاسه ایش خیلی بهتره ازش راضی بودم

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
بکشمت سلیطههههه  چرا از من اجازه نگرفتی باب اسفنجی    

ای درررررررد 🤣🤣میخواستم تگت کنم که خودت اومدی 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
من ژل دیفکتو دارم و این که کاسه ایش خیلی بهتره ازش راضی بودم

مرسی عزیزم روی پرپشت شدن ابروتون هم تاثیری داشت؟ 

ای درررررررد 🤣🤣میخواستم تگت کنم که خودت اومدی 

من 8 چشمی دنبالتم  

کارگاه شارلوک

ماندگاریش میخای بالا باشه صابون....اگه ماندگاری کم میخای ژل.... درکل هردوشون ریزش ابرو میاره

واااای جدا 

پس اینایی که تو کانال های لوازم ارایشی میزارن که ژل ابرو واسه ابرو خوبه و اینا واقعیت داره

من 8 چشمی دنبالتم     کارگاه شارلوک

جووووون عشق خودمی😉

ژل ابرو اگه پرپته ابروت موشکل میشی

بد نیست ابروهام الان روغن شتر مرغ میزنم داره بهتر میشه

مرسی عزیزم روی پرپشت شدن ابروتون هم تاثیری داشت؟ 

نه متاسفانه

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
نه متاسفانه

🙁🙁

بد نیست ابروهام الان روغن شتر مرغ میزنم داره بهتر میشه

خودت که شتری