2777
2789

می‌خوام بدونم بچه هاتون چطورند؟

معلم پسرم همون جلسه اول کل حروف رو درس داد،ایا بچه های شما هم همون جلسه اول همه حروف رو یاد گرفتن یا نه تو چند جلسه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم معلم پرسیده بود کیا رفتن کلاس زبان.همگی رفته بودن.جز یک نفر.حروف کمو بیش باهاشون کار می‌کنه املا میگیره.ولی دیالوگ و کلمات کوچیکه مثل چر در بلک اینا رو می‌پرسه ازشون.چر صندلی.در یعنی در منظورم ایناس

من بچهوندارم ولی کلا تودوران مدرسع اونی زبان بلد نبود خیلی براش سخت بود واذیت میشد وکلا یه سری ازبچه ها تااخر سال اگع خصوصی نمیگرفتن یاکلاس نمیرفتن هیچی یاد نمیگرفتن وتک میشدن 

البته یه سری بچه هام خودجوشن خودشون سریع مطلب میگیرن یاد میگیرن ببینید بچتون چطوریع نیاز به کلاس دا رع یانه 

البته بچه های این دور زمونه که تامعلم زوربالا سرشون نباشع ....

کلا همون جلسه اول همه حروف الفبا رو به اینها یاد داد الکی ...وبعد گفت همه رو برید تو کتاب کار کامل ک ...

خب عزیزم همینع دیگه وقت نمیشه که بخواد هرجلسع یه کلمه بگه اکثربچه هام که زبان بلدن 

متاسفانه عزیزدلم اگه مدرسه غیر انتفاعی نباشع به همین صورتععع تازه بره جلوتر بدترم میشه 

سریع ترسعی کنین یه اقدامی کنید بچه اذیت نشع یابع مشکل نخورع

دختر من کلاس رفته ولی خوب معلم بر فرض اینکه کسی نرفته داره درس میده.چند جلسه طول کشید تا بگه الفبارو

دوجاسه کل حروف الفبا و حروف ترکیبی مثل ش،چ،...که با دوتا حرف نوشته میشه

خب عزیزم همینع دیگه وقت نمیشه که بخواد هرجلسع یه کلمه بگه اکثربچه هام که زبان بلدن  متاسفانه ع ...

مدرسه غیر انتفاعی هست،همه درسهای پسرم خوبه،امروز بردم موسسه ثبت نام کردم برای زبان،خودمم بلدم قرار شد باهاش کارکنم 

زمان ما اینطوری نبود خیلی بده اینطوری بچه های دیگه میخوره تو ذوقشون

خب عزیزم همینع دیگه وقت نمیشه که بخواد هرجلسع یه کلمه بگه اکثربچه هام که زبان بلدن  متاسفانه ع ...

اتفاقا مدرسه غیر انتفاعیه که بچم اذیت شده چون اکثرا کلاس زبان رفتند ولی اگه مدرسه دولتی باشه بچه های زیادی هستند که مثل هم هستند و نرفتند کلاس زبان ....خلاصه امروز به روی خودم نیاوردم و به پسرم روحیه دادم و گفتم ماشاالله تو همه درسهات خوبه و باهم درستش میکنم با تمرین و ثبت نام تو کلاس زبان ...خداروشکر سواد دارم و میتونم هرروز باهاش تمرین کنم تا یه جایی بالا بیاد

اتفاقا مدرسه غیر انتفاعیه که بچم اذیت شده چون اکثرا کلاس زبان رفتند ولی اگه مدرسه دولتی باشه بچه های ...

نه مادولتی بودیم از 30 نفر بیست وهشت نفر کلاس رفته بودن دیگه کلاس زبان فقیر غنی نداره همه بچه هاشونو میفرستن

عزیزم طبق بودجه بندی  کتاب باید مهرماه  رو برای حروف قرار میدادن 

یعنی ۴ یا ۵ جلسه 

هربار هم کاربرگ و تکرار  و تمرین تا یادگیری تثبیت بشه

به هرحال 

کار خوبي کردی ثبت نام کردی بچت رو

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزم طبق بودجه بندی  کتاب باید مهرماه  رو برای حروف قرار میدادن  یعنی ۴ یا ۵ جلسه&n ...

واقعا متاسفم براشون...زبان رو خیلی بد شروع کردند..نمی‌دونم شما فرهنگی هستید یانه؟ کل صفحات حروف کتاب رو دوجلسه فرصت داد بنویسند کامل کنند