2777
2789
عنوان

لکه خون رولباسی که تاحالانپوشیدم

115 بازدید | 11 پست

سلام خانما من یه لباس مجلسی دارم اصلا نپوشیدمش توکمد بود الان ریختم بیرون که لباسای اضافیو رد کنم بره دیدم روی همین لباس مجلسیم چندتا لکه خون هستش الان دادمش بشورن برام ولی همش تو ذهنمه اخه من استفاده نکردم پس این خون ازکجاس خیلی ترسیدم همش فکرای منفی میاد توذهنم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
شاید دستت خونی شده خورده بهش

نه جمع بوده تو کمد توبقچه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا از اول که خریدی اون لکه ها رو داشته حواست نبوده

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
شاید از وقتی خریدی کثیف بوده 

نه بابا از بازار فردوسی مشهد خریدم همه جاشو مدقع خرید چک کردم تمیز و سالم بود

احتمالا از اول که خریدی اون لکه ها رو داشته حواست نبوده

نه مطمعنم هیجی نبود روش الان به شوهرم شک دارم نکنه کسیو اورده خونه من نبودم