seladin مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 442 عنوان دانشگاه آزاد تهران 63 بازدید | 4 پست بچه ها کسی میدونه مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد هنوز بازه یا نه؟؟؟؟ تو شرایط خوبی نیستم باید ثبت نام میکردم... 1402/08/07 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 21603 ورودی بهمن باید بیایی ثبت نام اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
seladin مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 442 ورودی بهمن باید بیایی ثبت نام میشه واقعا؟ اخه من تازه قبول شدم امسال و نرفتم دانشگاه . بهمن برم ثبت نام قبول میکنن مگه؟
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 21603 میشه واقعا؟ اخه من تازه قبول شدم امسال و نرفتم دانشگاه . بهمن برم ثبت نام قبول میکنن مگه؟ من فقط میدونم دانشگاه ها دو تا ورودی دارن من خودم مهر رفتم از بهمن اطلاع ندارم یه تاپیک بزن بپرس اونایی که بهمن رفتن کمکت کنن اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
severus_snape عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2287 ثبت نام حضوری تهران که الانه اگر میخوای ثبت نام کن چون فردا روز آخره تقریبا به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻