2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خورده ریز داره قبل امتحانا یه مبلغی میخوان پول افسر و اینجور چیزا .چشم‌پزشکی ولی زیاد نیست اونا& ...

دکتر ک همون اول قبل ثبت نام میفرستن ک رفتم . اخه من عضو کمیته ام قراره اخر کار اونا هزینه شو برگردونن بهم

سخته؟ عینک هم داری یانه ؟یکم میشه توضیح بدی کلا مربیت اقابودیاخانم

من قبلا چون پشت فرمون نشسته بودم درحد حرکت و اینارو بلد بودم .چشم هفت دهم باشه عینک نمیخواد نه من چشام ضعیف نبود .مربیم خانم بود که همه میگفتن خوب نیست مامانم و خواهرم و کلا اطرافیانم با مربی مرد یاد گرفته بود من شوهرم دوس نداشت مرد باشه مربیم و باید همراهم میبردم ولی تنها کسی که هم اینامه هم شهری رو بار اول قبول شد تو اطرافیانم من بودم .هر چقدر بیشتر بشینی پشت فرمون ترست کمتر میشه اولاشم اصلا گاز نده صبر کن  یکم راه بیوفتی بعد

من قبلا چون پشت فرمون نشسته بودم درحد حرکت و اینارو بلد بودم .چشم هفت دهم باشه عینک نمیخواد نه من چش ...

خیلی استرس دارم عزیزم لطفا کمکم کن از ترسم کم بشه 

به من زنگ زدن گفتن ۱۰ صبح بیا کلاس آنلاین و توضیح بدن

کلاس آنلاین چجوریه آخه خواهرم ثبت نام کرده آنلاین ندارن

شما داشتین چجوریه چیکارمیکنن

خیلی استرس دارم عزیزم لطفا کمکم کن از ترسم کم بشه  به من زنگ زدن گفتن ۱۰ صبح بیا کلاس آنلاین و ...

یه برنامه میریزن و کد ورود میدن که مثلا فردا ساعت ۱۰کلاس داری میری داخل برنامه میکروفن داره و تایپ .میکروفن و ببند که صدات تو کلاس نباشه .بعد حضور و غیاب میکنه شما مینویسی حاضر و بعد میگه کتاب و بیارین و صفحه ها و پارا گرافارو علامت بزنی من پی دی اف نمونه سوال دارم خواستی برات بفرستم اونارو بلد باشی حله.

یه برنامه میریزن و کد ورود میدن که مثلا فردا ساعت ۱۰کلاس داری میری داخل برنامه میکروفن داره و تایپ . ...

ینی  اجباریه نمیشه فقط کتاب بخونم بعد هزینه کلاس جداس؟

خواهرم هم ثبت نام کرده اما کلاس ندارن استرس گرفتم نمیدونم چیکارمیکنن