2777
2789
عنوان

وزن دوسالگی بچتون چقدر هست

148 بازدید | 14 پست

دخترمو از شیر گرفتمو۱۳بود شده ۱۱و نیم 🙁😓😯😮😑

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۲سال و ۸ماهه ۱۳کیلوهه

قدشم میگی عزیزم همسن دختر منه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دقیق یادم نیست فک کنم ۹۷بود

ماشالا دختر من۹۵قدش 

ولی لاغره نمی‌دونم دیگه چی بکنم تو حلقش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ماشالا دختر من۹۵قدش  ولی لاغره نمی‌دونم دیگه چی بکنم تو حلقش

دخترمنم بدغذاست.هرکاری میکنم فایده نداره.بیشتر تنقلات واجیل و خوراکی و میوه میخوره تا غذا.

خدای مهربون شکرت😍
دخترمنم بدغذاست.هرکاری میکنم فایده نداره.بیشتر تنقلات واجیل و خوراکی و میوه میخوره تا غذا.

ولی وزنش که عالیه 

دختر منم میخوره چون میترسه از من ولی جون نمیگیره دیگه خسته شدم

ولی وزنش که عالیه  دختر منم میخوره چون میترسه از من ولی جون نمیگیره دیگه خسته شدم

خواب دخترتونوچجوریه؟خوب میخوابه؟روزا چن ساعت میخوابه شبا ساعت چند میخوابه

خدای مهربون شکرت😍
خواب دخترتونوچجوریه؟خوب میخوابه؟روزا چن ساعت میخوابه شبا ساعت چند میخوابه

همیشه خوابش خوب بوده 

روزا یکونیم ساعت تادوساعت می‌خوابه 

شبم از یازده دوازده شب تا صبح ساعت ۹میخوابه

همیشه خوابش خوب بوده  روزا یکونیم ساعت تادوساعت می‌خوابه  شبم از یازده دوازده شب تا صبح ...

خوش به سعادتت.دخترمن خیلی خوابش خیلی بده.شبا تا۳ ۴صبح بیداره.

خدای مهربون شکرت😍
من چی بگم که دخترم با کلی رسیدگی و دکتر تغذیه و دنگ و فنگ شده ۱۰ کیلو وزن موقع تولدش ۳/۲۰۰ بود

چند سالشه دخترتون