2777
2789
عنوان

شپش بچه سه ساله و خودم😭😭

1720 بازدید | 31 پست

امروز صب داشتم موهامو رو ملافه سفید شونه میکردم بعد از تموم شدن دیدم رو ملافه یه چیز کوچیک سیاه افتاده اول فک کردم اشغاله بعد ک توجه کردم دیدم حشره اس😭😰

موهام چند وقتیه میخاره مامانم چندبار چک کرده بود میگف هیچی نیس..

رفتم سریع موهای پسرمو چک کنم دیدم رشک داره زود بلند شدم رفتم داروخونه سِرُم مو و لوسیون پرمترین گرفتم اومدم قبل از استفاده شونشو کشیدم ب سر پسرم با همون اولین بار دوتا شپش افتاد😭..

من چند وقتیه درگیر اسباب کشی بودم حواسم نبوده زیاد اینجوری شدیم،قبلا ک موهام بلند تر بود بدجور درگیر شپش شده بودم یکسالی طول کشید تا کاملا رفع بشه..کلی شامپو و درمان خونگی و رنگ استفاده کردم ولی اخر با هر روز وازلین زدن ب موهامو با شونه دندونه ریز شونه کردن از بین رفت...ولی مردم تا موهام تمیز شد شوهرمم نمیزاشت موهامو کوتاه کنم..خلاصه الانم میترسم طول بکشه بخدا نزدیک پونصد تومن دادم شامپو و لوسیون گرفتم..الان از ساعت دو لوسیون رو هم ب موهای پسرم زدم هم ب موهای خودم باید ساعت ۱۰ بشورم..کل شالامم با آب جوشوندم کش و گیره و شونه هامم همینطور..لباسای بچه رو هم سوا گذاشتم بجشونم..میخوام اسپری ام بگیرم ب ملافه و رختخوابا بزنم...چند روز دیگه ام میخواسرم بزنم ب موهامون...دیگ چیکارا کنم بنظرتون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضام🙄🙄

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اگه یکی بود بعد پرمترین زدن که همه شپشا می میرن رشکارو از سرت هر شب درمیاورد خوب بود آخه رشکا با هیچی از بین نمیرن همونا میشن شپش دوباره

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

منم قطره کیمیا رو شنیدم برای دخترم استفاده کردم فعلا که مشکلی نداره

فقط مطمئن شو اصل باشه

نیازی هم به شستن لباس ها و ملحفه ها نیست

قیمتش هم ارزونه

دنیا افسانه ایست کوتاه و پر درد و پس از آن ابدیتی بلند و نامعلوم .
گریه نداره  اسمون که به زمین نیومده دور از جون درد لاعلاج که نگرفتین کمتر از یک ماه رسیدگی ک ...

وااای انقد مشغاله دارم همینا نگرانم کرده هم مدرسه میرم هم خیاطی میکنم هم کارای خونه و بچه داری،دیگ زیاد نمیتونم وقت بزارم از صب داغون شدم😭

اگه یکی بود بعد پرمترین زدن که همه شپشا می میرن رشکارو از سرت هر شب درمیاورد خوب بود آخه رشکا با هیچ ...

من خودم برا پسرمو درمیارم ولی موهای خودم نگرانم کرده چیزی نیس ک رشک و از بین ببره؟

[QUOTE=315625397]داروی عراقی هست از اون بگیر جوابه[/QUOTمیترسم زیادم برا بچه دارو استفاده کنم

اصلا ضرری نداره حتی برای نوزاد 

شیمیایی نیست 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...