امروز صب داشتم موهامو رو ملافه سفید شونه میکردم بعد از تموم شدن دیدم رو ملافه یه چیز کوچیک سیاه افتاده اول فک کردم اشغاله بعد ک توجه کردم دیدم حشره اس😭😰
موهام چند وقتیه میخاره مامانم چندبار چک کرده بود میگف هیچی نیس..
رفتم سریع موهای پسرمو چک کنم دیدم رشک داره زود بلند شدم رفتم داروخونه سِرُم مو و لوسیون پرمترین گرفتم اومدم قبل از استفاده شونشو کشیدم ب سر پسرم با همون اولین بار دوتا شپش افتاد😭..
من چند وقتیه درگیر اسباب کشی بودم حواسم نبوده زیاد اینجوری شدیم،قبلا ک موهام بلند تر بود بدجور درگیر شپش شده بودم یکسالی طول کشید تا کاملا رفع بشه..کلی شامپو و درمان خونگی و رنگ استفاده کردم ولی اخر با هر روز وازلین زدن ب موهامو با شونه دندونه ریز شونه کردن از بین رفت...ولی مردم تا موهام تمیز شد شوهرمم نمیزاشت موهامو کوتاه کنم..خلاصه الانم میترسم طول بکشه بخدا نزدیک پونصد تومن دادم شامپو و لوسیون گرفتم..الان از ساعت دو لوسیون رو هم ب موهای پسرم زدم هم ب موهای خودم باید ساعت ۱۰ بشورم..کل شالامم با آب جوشوندم کش و گیره و شونه هامم همینطور..لباسای بچه رو هم سوا گذاشتم بجشونم..میخوام اسپری ام بگیرم ب ملافه و رختخوابا بزنم...چند روز دیگه ام میخواسرم بزنم ب موهامون...دیگ چیکارا کنم بنظرتون؟؟