2821
2789
عنوان

برم حموم یا نه؟!

418 بازدید | 39 پست

سرم یکم میخاره فردا هم باشگاه دارم و یه عالمه کار ولی الان پریودم روز دوممه و موهامم بلنده سخته حموم برام از اونور پشم زنی هم دارم🤣🤌(الان به عده میگن عععع پشم چیه میگییی زشتههه)برم یا نرم؟!دلم درد می‌کنه تف

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایاااااا برای حموم کردن ام مشورت میخان به کجاااااا شتبان

فردا میگن میخام برم دستشویی برم ؟  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
آره برو من ک پریودم هروز میرم بده مگه🤦🏻‍♀️

بد بودن نبودنش نمی‌دونم ولی من چون طول می‌کشه میترسم حالم بد بشه 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

نه،چرکولک بمون فردا به بقیه ی هم باشگاهیات هم منتقل کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برو پشماتو نزن حالا

نمیشهههع🤣🤣🤣

خدایاااااا برای حموم کردن ام مشورت میخان به کجاااااا شتبان فردا میگن میخام برم دستشویی برم ؟   ...

🤣🤣🤣🤌چیکار کنم خووو

برو زیر آب گرم بدنتم آروم میشه فقط سرپا دوش بگیر 

سخته اخه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز