2777
2789
عنوان

راه تضمینی برای رشد قد

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 27 پست
باورم نمیشه با امپول هورمون میشه قد کشید بنظرت چقدر طول میکشه تا بلند کنه؟ 

ت آخر 18،19 بلند میشی. بعد رفتیم دبیرستان اونا بلند من همون 

بچه های داییم هر سه شون زدن قد ها عالی. من پشیمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ چاق نباشی میشی بیبی فیس😍

این امپولا هم نزن عوارض دارن بعدها

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
چاق مشم خواهرم میگه گرد کوتوله  لاغر میشم میگه داری کوتوله لارغ میشی🙁😂

برا حرف مردم زندگی میکنی؟

چون قدت کمه لاغر باشی قشنگتره

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
بله ۱۹ سالمه  فعلا با این روند‌ ۲ سانت کشیدم  با اینکه  از ۱۵ سالگی صفحم  بستست

بعد چند وقت تونستی دوسانت قد بکشی منظورم اینه چقد طول کشید؟ منم ۱۹ سالمه قدم ۱۶۰ میخوام حدااقل ۵ سانت دیگ بلند بشم لطف میکنی تجربیاتتو باهام شر کنی :)

بعد چند وقت تونستی دوسانت قد بکشی منظورم اینه چقد طول کشید؟ منم ۱۹ سالمه قدم ۱۶۰ میخوام حدااقل ۵ سان ...

۸ ماه:)

خودمو کشتم  تا همین دوسانتم‌ کشیدم😂🤦🏻‍♀️

چون من  صفحه رشدم  خیلی خیلی زود بسته شد

ببین پریدن‌ طناب زدن خیلی بهتر از این برنامه های افزایش قده اگه بارفیکسم‌ بتونی آویز شی که چه بهتر روزی نیم ساعت تا یه ساعت‌ ورزش کن

هرروز یه تخم مرغ آب پز بخور خیلی جوابه ویتامین  دی روزانه که از واجباته‌ ال ارژنین‌ نظر خاصی نمیدم صرفا میخورم 

منیزیم‌ خیلی اوکیه‌ بادوم پسته ایناهم  خوبن 

کلا باید تغذیه و ورزشتو‌ خوب کنی 

یه پرشی هم  که خیلی موثره‌ البته زیاد نباید بری به پا فشار میاره یه نقطه ای که دستت  بهش نمیرسه مشخص کن  سعی کن  پریدنی  دستت‌ برسه اونجا