2789

یازدهم تجربی ام خیلی اعصابم خورده خیلی بد دادم مامانم‌میگه عیب نداره چون اول ساله اینجوری شده😢💔خیلی غصه خوردم😭💔میگن امتحان نهایی آخری مهمه ایناداثر نداره

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

راست میگن 

این امتحانا هیچ جا هیچ ارزشی نداره 

امتحان نهاییه که مهمه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هنوز که اول سال هست دختر خوب بیشتر بخون 

این دو تا امتحان رو بخاطر مریضی اصلا نخونده بودم خیلی ناراحتم😢💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

من به بچه هام گفتم گوشی و تبلت و لپ تاپ فقط پنجشنبه جمعه اجازه دارن

تلویزیون هم خیلی کم حدود یک ساعت در روز 

بچه ها به حرفم گوش کردن و تمام امتحاناشون تا حالا نمره کامل گرفتن

دخترگلم شما هم اگه می خو ای موفق بشی همین کارو کن

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
راست میگن  این امتحانا هیچ جا هیچ ارزشی نداره  امتحان نهاییه که مهمه

درسته مرسی❤️

من به بچه هام گفتم گوشی و تبلت و لپ تاپ فقط پنجشنبه جمعه اجازه دارن تلویزیون هم خیلی کم حدود یک ساع ...

بله حق باش ماست ولی میتونم بپرسم بچه های شما کلاس چندمن و من کلاس آنلاین دارم در طول هفته و اینکه واقعا نمیشه خیلی از فضای مجازی دور بود بلاخره هفته یکبار هم ظلمه واقعا روزی در حد نیم الی یکساعت 

منم دهم کامپیوتر یه درسی رو یه نمره کم آوردم ناراحتم

نبابا دهم طبیعیه

بله حق باش ماست ولی میتونم بپرسم بچه های شما کلاس چندمن و من کلاس آنلاین دارم در طول هفته و اینکه وا ...

بزرگه کلاس هفتمه

همین الان رفتن کلاس زبان

اونجا می ذارم گوشی ببرن که بعدا واسه اومدنشون در تماس باشیم

شما هم دیگه الان یه دختر عاقل و فهمیده شدی

کلاس انلاین که تموم شد گوشی را خاموش کن و بزار کنار نه اینکه کنارت باشه واقعا از خودت دور کن

فضای مجازی ضررش بیشتر از استفاده شه مخصوصا برای شما که محصل هستی

بشین بخون حتما نتایج بهتری می گیری ❤

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
بزرگه کلاس هفتمه همین الان رفتن کلاس زبان اونجا می ذارم گوشی ببرن که بعدا واسه اومدنشون در تماس با ...

بله عزیزم ممنونم از راهنماییتون❤️