2777
2789
عنوان

دندانپزشک کلاه بردار

254 بازدید | 14 پست

چه جوری این پولا رو میخورن،دوهفته پیش رفتم دندون پزشکی ۲تا دندونم باهم درد میکرد نمی دونستم کدومشه،دکتر گفت هر جفتش باید عصب کشی بشه،دندون ۴و۵پایین،گفتم انجام بده،هزینه اش شد۶۸۰۰،از دیشب دوباره درد میکنه،الان رفتم یه دندانپزشکی دیگه،عکس گرفته میگه فقط دندون ۴رو عصب کشی کرده ۵رو فقط پر کرده،حالا من میگم برم با دکتر حرف بزنم،همسرم میگه حوصله شر ندارم بری ام گردن نمیگیره ،حالا چیکار کنم خیلی زور داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو و بهشم بكو ك شكايت ميكنم ازت چونكارشو درست انجام نداده حقتو بگير  منم خودم دانشجو دندونم و ...

خیلی دوست دارم برم حالشو بگیرم همسرم میگه باید چند روز از کارت بشی ولش کن،چون خودم شاغلم باید مرخصی بگیرم

اون دیگه خیلی گیج بوده

خوب برو خودش برات انجام میده بعد با این پول یکی رو عصب کشی کرده یکی رو پر:؛پرکردن ۲ تومنه عصب کشی از ۳ به بالا براساس کانالهاش ؛پول رو درست گرفته

پسرم ❤❤😍😍😘😘

اول برو نامه برای بیمه بگیر ازش که مکتوب کنه هر دو رو عصب کشی کرده بعدش برو پیشش بگو دندونم درد می کنه که! یکی اقوامم دندونپزشکه گفته عصب کشی پنج مشکل داره! میشه درستش کنید!

اگر دبه کرد بگو شما اصلا اون رو عصب کشی نکردید هزینه رو بهم برگردون دیگه نمی خوام پیش شما بیام! وگرنه شکایت می کنم چون مکتوب سند داری که عصب کشی کرده!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
خیلی دوست دارم برم حالشو بگیرم همسرم میگه باید چند روز از کارت بشی ولش کن،چون خودم شاغلم باید مرخصی ...

درسته ولي نري ب اين كارش ادامه ميده 

حداقل بدونه 

من جات بودم خودمم دغدغم زياده ميرفتم خداقل بهش ميكفتم ك بفهمه 

جامعه به ادماي خوب نياز داره، ن به اين كلاه بردارا حالا تو ️هر زمينه اي 

….

از روی گرافی نمیشه تشخیص قطعی داد، ممکنه دندون شما نزدیک به عصب باشه و وقتی دندون رو باز می‌کنن، ببینن هنوز به عصب نرسیده و نیازی به عصب‌کشی نداره.

الان باتوجه به شرایط شما، اصولیش اینه که دندون ۵ رو براتون عصب کشی بکنن و فقط هزینه‌ی عصب‌کشی رو ازتون بگیرن، دیگه پولی برای ترمیم پرداخت نکنین

مجددا تشریف ببرید پیش دندون‌پزشکی که کار رو براتون انجام داده🌺

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...