2777
2789
عنوان

منظورش چیه؟

195 بازدید | 17 پست

سلام ،من ده ساله ازدواج کردم بچه دار نشدم البته مشکل از همسرمه و مادرشوهرم در جریانه،مادر شوهرم هر وقت می‌ره خونه جاری هام تصویری زنگ می زنه بچه های اونارو نشون منو شوهرم میده ،بعد میگه ان شاالله خدا به شما هم بچه بده ،بعددعکسشون رو می فرسته،وقتی همگی یه جا جمع باشیم هم بچه رو بغل می کنه با زور میاره می‌ذاره تو بغل من،که برام خیلی اذیت کننده هست ،من اصلا حسود نیستم و خیلی هم بچه های جاریمو دوست دارم ولی نمی دونم چرا این کارو که می کنه قلبم به درد میاد نه اینکه حسادت کنم فقط یاد نداشته هام می افتم و غصه می خورم .به نظرتون مادر شوهرم چرا این کارو می کنه؟؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من به مادرشوهرت صحبت کن. 

بگو این کاری که می‌کنید، باعث میشه پسر خودتون ناراحت شه و اعتماد به نفسش کم شه. 

می‌دونم شما قصدتون خیره و واقعا دلتون می‌خواد ما بچه‌دار شیم ولی اولویت ما حفظ رابطه‌مونه.

بعدم به نظر من اگه دیدی حیلی گفت قصدم خیر بود و فلان بگو ممکنه واسه بقیه هم سوء تفاهم به وود بیاد. اینجوری رابطه همه به هم می‌خوره. 

به نظر من مستقیم نگو خودت ناراحت میشی، بیشتر مستفیم بگو همسرت ناراحت میشه.

امیدوارم بهترین‌ها براتون اتفاق بیفته عزیزم.

اون منظوری نداره فقط دلش میخواد شماو همسرتونم بچه داربشین البته کارش ازروی ما آگاهیه

آره عزیزم متوجه شدم ،البته چون یه کم وسواس داره نمی تونه با دیگران همدردی داشته باشه و احساس منو درک کنه ،دست خودش نیست.

آره عزیزم متوجه شدم ،البته چون یه کم وسواس داره نمی تونه با دیگران همدردی داشته باشه و احساس منو درک ...

عزیزم اصلا خودتم ناراحت نکن به زورهم ازخداچیزی نخواه حتی بچه خودش صلاح بدونه میده من ی دوست دارم 22ساله ازدواج کرده بچه دارنشده داره قشنگ زندگیشو می‌کنه اینطور موقع هاهم شپهرتو جلو بنداز بگو پسرتون دلخورمیشه البته تو این موضوع با همسرتونم مشورت کنید خدای نکرده مشکلی پیش نیاد 

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش
عزیزم مشکل شوهرتون چیه که بچه دار نشدید ؟ شوهر من کم تحرکی اسپرم داره 😔

مشکل همسر منم همینه😢 

شش ماه پیش عمل کرد ،

داروهای گیاهی هم براش گرفتم ولی نمی خوره 

این ماه بهش عرق کاسنی دادم .

اگه نتیجه نداد می خوام براش فرتیل اید و آووابوست بخرم.

من اگر مادر خودم هم اینکار رو بکنه حتما بهش تذکر میدم که بچه داشتن یا نداشتن ما به خودمون مربوطه نه ...

منتظرم یه فرصتی پیش بیاد باهاش تنها بشم درموردش صحبت کنم .البته می دونم نیتش خیره و فقط یه کم خرافاتی هست .

فکر می کنه اگه بچه دیگران رو بذاره تو بغل من ما هم بچه دار میشیم .

مشکل همسر منم همینه😢  شش ماه پیش عمل کرد ، داروهای گیاهی هم براش گرفتم ولی نمی خوره  ا ...

رفتید پیش دکتر اورولوژیست ؟ تحت نظر دکتر اورولوژیست باشه ان شاالله هم شما و هم ما نتیجه بگیریم