2777
2789
عنوان

دعاهای پرس شده کجا گیرم میاد

119 بازدید | 11 پست

خیلی عجله دارم

بجز فروشگاه های محصولات مذهبی, دیگه کجا ممکنه گیرم بیاد؟

دعاهایی که توی جلدهای پلاستیکی هستن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

من سمت میدون انقلاب دیدم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزززم دستفروشا.من از جلو پاساژ گرفتم. البته تو برنامه دیوارم هست

سلام جانم

فرصتم خیلی کمه به پاساژ رفتن نمیرسم میخواستم عصر تهیه کنم

ممنون از کمکت

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
تهرانی؟خیابون جلو بازار اسمش چی بود؟ناصخسرو؟ کا پرچم و تبل و اینام دارن با امامزادهابازاراشون

نه عزیزم تهران نیستم

خیلی هم عجله دارم. بنظرتون کتابفروشی ها دارن؟

خب محلتون بگو کجاس تا بگم

عزیزم تهران نیستم

نه عزیزم تهران نیستم خیلی هم عجله دارم. بنظرتون کتابفروشی ها دارن؟

شاید تو قسمت کتابهای مذهبی باشه

تو دیوار هم سرچکن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر