2777
2789

از طرفی زور زدم و مشکلم حل نشده

از طرفی دارم بررسی می کنم یک سری میگن آدم خودش باید بخواد فقط و گفتن با خوندن کتاب و اینا درمان کردن خودشون

خب درسته خودم می خوام  ولی 4 ساله هنوز مشکلن حل نشده 

فقط از حالتی به حالتی دیگه تغییر می کنه.

الان واقعا حقیقت چیه؟

روانشناس رفته ها نظر بدید

من پیش روانشناس میرفتم واقعا خیلی بهم کمک کرد آرامشی خاصی پیدامیکنی

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب مشاوره تلفنی انجام دادم. حداقلش اروم شدن ذهنم بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پیش روانشناس میرفتم واقعا خیلی بهم کمک کرد آرامشی خاصی پیدامیکنی

چطور پیدا کردید روانشناستون؟

من دارم تو اینترنت می چرخم

یکی دیدم نزدیک خونمون تقریبا

منصفانه تر هم می گیره

مدرکش هم دکترا است 

از داشنگاه دولتی 

دو دلم وقت بگیرم یا نه

اینجا ایرانه 

از نظر خیلی ها کتاب خوندن هم وقت تلف کردن و پول دور ریخته 

اونی ک داره این حرف و بهت می نه ببین سطح سوادش. سبک زندگیش چیه بعد قبول کن 

همه دنیا میگن هر انسانی حتی سالم و بدون مشکل باید پیش تراپیست بره 

حالا نظر ایرانیا جالبه این وسط

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بستگی به خودت داره که چقد حرف دیگران روت تاثیر داشته باشه رو من که اصلا تاثیر نداره حالمم بدتر میشه وقتی یکی که مشکل منو اصلا تجربه نکرده میخواد بگه من از تو بیشتر میفهمم و حالا میخوام راهنماییت کنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چطور پیدا کردید روانشناستون؟ من دارم تو اینترنت می چرخم یکی دیدم نزدیک خونمون تقریبا منصفانه تر ه ...

من خواهرم دانشجو هست یکی از استادا اونو معرفی کرد منم رفتم پیشش و واقعا خوب شدم

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
اینجا ایرانه  از نظر خیلی ها کتاب خوندن هم وقت تلف کردن و پول دور ریخته  اونی ک داره این ...

نظر جالبی بود

می دونی چون دنبال راه و چاره ام

و هزینه جلسات هم واقعا زیاده 

آدم دنبال کسی می گرده که بتونه بهش اعتماد کنه خب چون هزینه هم می کنه و هزینه ها زیاده

بعد اومدم نظرات می خونم می بینم یک سری اینطوری می گن

بستگی به خودت داره که چقد حرف دیگران روت تاثیر داشته باشه رو من که اصلا تاثیر نداره حالمم بدتر میشه ...

مگه همه دکترای قلب مشکل قلبی دارن. یا ارتوپت دست و پاش شکسته 

عزیز جان روانشناسی علمه 

مشکل شما راه حل علمی داره.  صرف درک شدن که حل نمیشه  بعدشم  روانشناس مگه آدم نیست  احساس نداره ک بتونه حال شما رو درک کنه 

چ منطقیه اخه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان