2777
2789
عنوان

تولد همسری

26 بازدید | 10 پست
سلام دوستای گلم می خوام ی میز رزرو کنم در یک رستوران یا هتل مجلل در تهران که موسیقی هم پخش بشه یا برنامه زنده داشته باشه قیمتش مهم نیست فقط می خوام همه چیز عالی باشه لطفا اگه تجربه ای دارین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورودیه داره خودت انتخاب میکنی بر حسب قیمت نوع سرویس رو اکی که کردی خورد خورد برات غذا سرو میشه... سالاد بار داره توپ انواع غذاهای سنتی ایرانی مثل کشک بادمجون میرزا قاسمی دلمه سوپ و .... همش سلفه تو منوی انتخابی ما میوه/ چایی/ بود غذاتم که خودت انتخاب کردی بعدشم سر آخر یه فالدوه شیرازی مشدی واست میارن همیشهههههههه ❤️❤️❤️❤️ عالیههه محیط سنتی داره ترجیحا زود برو که بری زیر زمینش که تخت داره واسه نشستن اما طبقه بالاش نیمکته و از گروه موسیقی فاصله داره
مگر می شود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد.... خدای دانه های انارررر......؟؟؟؟