سلام ما تازه یکساله خونه داریم و من کمتر از دوماه دیگه توراهیم به دنیا میاد چند وقتیه مامانم کرایه های خونه های مردم رو فهمیده و همش غیر مستقیم میگه من کرایه کم میگیرم پول پیش هم ازما هیچی نگرفته با اینکه خودش این قیمت کرایه رو گفته و ما قبول کردیم دخالتی توش نکردیم حالا یه دلخوری خیلی خیلی کوچیک بین همسرم و مادرم پیش اومده من خواب بودم و به خط من پیام داده خونه مفت دادم بنشینین هنوز شوهرت پر رو بازی هم درمیاره و هزارتا منت دیگه و خونم رو خالی کنید اینا با اینکه تو اون دلخوری تقصیر شوهر من نبود تقصیر خوده مامانم بود الان شوهرم میگه خونه رو تو یه هفته خالی میکنم که منتی سرم نباشه منم موافقم و یک خونه دیدیم ۶۰ متریه حالا این وسط بابام پیام داده نه همونجا بمونید تو الان حامله ای تو اساس کشی اگه بچت بیفته چی و هزار حرف که اگه برید دیگه رو من حساب نکنید خونه که داریم میشینیم به نام مادرمه الان نوشته مامانت پشیمونه ولی مطمئنم چون وسط رو بگیره اینجوری میگه بنظرتون چیکار کنم؟؟
تازه از اول ازدواج ینی همون شب عروسی فرداش کلید انداخت اومد تو حتی در هم نزد و این روند رو تا اخر ادامه داد و شوهرم همش میگفت اینجوری دوست ندارم ناراحت میشم اگه خونشه من کرایه کردم دارم کرایه میدم میخوام راحت باشم و اینا هی من میگفتم هیچی نگو زشته اینا ولی خودم بهشون میگفتم همسرم ناراحت میشه ولی انگار نه انگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود