2777
2789
عنوان

با بچه بدغذاچیکارکنم ؟؟؟؟

228 بازدید | 32 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر پسرم ۳سال و ۴ماهشه اوایل خیلی خوب همه چیز میخورد ‌ب شدت عاشق خوردنه الان حدودا چندماهی هست ک خیلی بدغذاشده.اشتهاش خوبه ها گشنش میشه تند تند جلوی درب یخچاله ولی فقط چندجور غذامیخوره غذاهای دیگ رو لب نمیزنه.غذای جدید و ک ب هیچ عنوان حاضر نیست حتی امتحان کنه

قبلا عاشق لوبیا پلو بود الان اصلا نمیخوره کل غذایی ک میخوره فقط مرغ،قرمه،تخم مرغ،ماکارونیه

اصلا واسه غدا خوردن اصرار نمیکنم بهش ولی اخه هیچی جز اینا نمیخوره بخدا خسته شدم دیگ.غذانمیخوره گشنش میشه بعد دائمم بهونه میگیره نق میزنه

سیب زمینی ابپز کن با سبزیجات و سس سالاد سیب زمینی درست کن یا سرخش کن سیب زمینیو 

گوشت نمیخوره بزار با سیب زمینی هویج پیاز یکم اب بپزه رب بزن دوباره بجوشه همرو میکس کن مث سوپ بده بخوره 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم بجه بودم خیلی بدغذابودم.مثلا بادمجون رو اصلا نمیخوردم مامانم با گریه هم شده ب زور بهم میداد ک بخورم.یادمه با گریه میخوردم ولی غذامو تموم میکردم.الان عاشق بادمجونم.میگم منم دعواش کنم بگم باید ب زور بخوره ک بدغذانشه این عادت نمونه روش

از طرفیم میترسم لجبازشه.

این بچه منو ظله کرده بخدا از هرچی بچه متنفرشدم

حالا پسر من فقط کباب تابه ای دوس داره یعنی اگه یه چیز دیگه باشه گشنه میمونه اما اون غذارو نمیخوره.دی ...

دختر من برنج نمیخوره دهنمو صاف کرده فقط غذا نونی و سوپ

سیب زمینی ابپز کن با سبزیجات و سس سالاد سیب زمینی درست کن یا سرخش کن سیب زمینیو  گوشت نمیخوره ...

اخه مگه میشه فقط ی نوع غذابخوره.جایی میرین چیکار میکنید؟خب این عادت روش میمونه

اوووف چرا بچه ها اینجورین من واقعا احساس عجز میکنم از دستش بخداک ماها اینجوری نبودیم واسه مادرامون

بذار هرچی دوس داره بخوره پسرمنم یه مدت یه چیزو که حتی دوس داره نمیخوره بعد چندوقت دوباره دلش میخواد همونو بخوره بچن دیگه زیاد خودتو اذیت نکن فقط سعی کن همون چیزی که دوس داره رو مقوی براش درست کنی با بازی بهش غذا بده کم‌کم درست میشن

اوووف چرا بچه ها اینجورین من واقعا احساس عجز میکنم از دستش بخداک ماها اینجوری نبودیم واسه مادرامون

من خودم خیلی مامانمو اذیت میکردم برا غذا خوردن حقمه واقعا خخ 

باورت نمیشه سفره پهن میکنیم بس ک تیکه تیکه غذا میخوره کوفتمون میکنه میریزه میپاشه میدوعه وسط سفره اشک مارو در میاره 

بذار هرچی دوس داره بخوره پسرمنم یه مدت یه چیزو که حتی دوس داره نمیخوره بعد چندوقت دوباره دلش میخواد ...

نه من زورش نمیکنم سعی میکنم تنوع بدم ب غذاهاش

بچه شما چندسالشه؟ازاول اینجوری بود؟

بچم کوچیکتر بود دست و پاشو میگرفتم به زور تو حلقش غذا می‌ریختم بعد از وقتی تف کردنو یاد گرفت دیگه نتونستم سپردم به خودش تا هرچی دوس داره بخوره بنظرم اینجوری بهتره

من خودم خیلی مامانمو اذیت میکردم برا غذا خوردن حقمه واقعا خخ  باورت نمیشه سفره پهن میکنیم بس ک ...

منم بدغذابودم ولی مامانم میگفت باید بخوری تا تهش میخوردم حتی با گریه ولی میخوردم

بخدا مادرای قدیم چقد جذبه داشتن خاک برسرمن قد ارزن برش ندارم روبچم