شوهرم به ظاهر آدم ارومیه صبوره خوب خرجی میده خرج تحصیلمم میده ..اما تازگیا فهمیدم بهم تعهد نداره و خیانت میکنه راحت ..همه اموالشم از ترس مهریه زده به نام باباش درسته خونه خوبی برامون گرفته ولی مستاجریه با یه بچه کوچیک..اصلا کوتاهم نمیاد میگه همینی که هست..هیچوقت هم پشتم نیس بچه ننس..یعنی خانوادش و فامیلاش جرمم بدن براش مهم نیس.. دیگه جونم به لبم رسیده فقط میخوام زودتر تموم بشه ..اطرافیان بهم میگن بسوز و بساز بخاطر بچه اما دلم به ادامه نیس ...صبح درخواست طلاق توافقی دادم هفته دیگه باید بریم مشاوره..خیلی میترسم نمیدونم کار درست چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اشتباه میکنه. من دوست خودم که خیلی زود ازدواج کرده بود بعد از حدود ۳۰ سال زندگی با فقر و نداری و تنبلی شوهرش ساخته بود. مرتیکه رفت ی دختر افغان رو صیغه کرد و آورد تو خونه اینا. البته مدتها بود دوستم فهمیده بود ولگردی میکنه. پسر بزرگش از این پتیاره بزرگتر بود گذاشت رفت که چشمش به زنیکه نیافته. بهش میگفت را آخه تو چقدر بی غیرتی. بیا من جایی اجاره کنم تو و یرادرمو ببرم. من و بقیه دوستاش میگفتیم نه. خشت خشت این خونه کوچک با نخوردن و نپوشیدن تو فراهم شده حالا بذاره برای ی کثافت افغان. رفت پیش مشاور . مشاور گفت من به خانمهای میانسال توصیه جدایی بعد از خیانت نمیکنم. ولی خانمهای جوون درست نیست عمرشون مثل پلیس مخفی بگذره. همش نگران گند کاریه مرده باشن. الانم فکر میکنی تو خونه ای که خیانت جوشو مسموم کرده بچت درست بزرگ میشه. من فکر نمیکنم
نه اشتباه میکنه. من دوست خودم که خیلی زود ازدواج کرده بود بعد از حدود ۳۰ سال زندگی با فقر و نداری و ...
منم همینو میگم...میگم اون مرده هر موقع عشقش کشید فیلش دوباره یاد هندستون میکنه تو هر سنی ..ولی من چی؟ مثلا توی چهل یا پنجاه سالگیم دیگه چیکارمیتونم بکنم؟ حداقلش الان جوونم میتونم یه زندگیبرا خودم دست و پا کنم