2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانته یا نه

469 بازدید | 31 پست

ما رفتیم کافه ی چیزی بخوریم بعد ی دختری تو اون کافه کار می کرد هی میومد سمت نامزد من که بهش نخ بده میومد میز تمیز می کرد با این ک تمیز بود راجع به گل و گیاه صحبت می کرد حتی موهیتو رو اورد گفت فقط به اون گفت که همش بزنید نامزدمم با لبخند گفت چشم 

بعد موقع رفتن من امدم بلند بشم نگاهم پایین بود یهو دیدم دختره به نامزد من داره لبخند می زنه از اون لبخندایی که انگار من ازت خوشم امده 

نامزدمنم ی سوال ازش پرسید به مسخره گفت با اسانسور می رین میان ما با پله می خوام بدونم این خیانت محسوب می شه اینا واقعا داشتن به هم نخ می دادن یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ی سلام ساده به جنس مخالف غریبه وقتی بدونی پارتنرت راضی نیست خیانته چون بالاخره فشار روانی میزاره روی ادم.. من خودم مثلا همیشه رعایت میکنم و رسمی و مودبانه با بقیه صحبت میکنم و همیشه همه توجهم ب همسرمه توی همه جمعا.. و انتظار دارم اونم اینطوری باشه .. و هست خداروشکر

خیانت که نمیشه گفت پس شما اونجا چیکار میکردی!!!! یه اخمی یه غرولندی مثل تو فیلمها نوشابه تو می ری ...

من نخواستم بخاطر ی پسر مثلا اونجا با دختره دعوا کنم فقط دست نامزدم گرفتم گفتم عزیزم بیا عکس بگیریم 

همون وقت ک دختره فرت و فرت میومد سر میزتون میگفتی عزیزم اینجا اومدیم برا خصوصی حرف زدن نیازه ک مدام میزو پاک‌ کنید؟

وقتی اینجور مواقع سکوت میکنی دیگه انقد خود خوری ام نکن

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

بنظر منم باریستاها و کسایی که تو کافه کار میکنن طرز رفتارشون همینه چیزی تو دلشون نیست نامزد شمام که کاری نکرده 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24