2777
2789

من دخترم کلاس نهمه خیلی دختر مهربون دلسوز و در عین حالعاقل و فهمیده است طوریکه به جرئت میگم از سن خودش چندین سال بزرگتر فکر میکنه همیشه بهش میدون دادم هیچ وقتمحدودش نکردم نه این دخترم بلکه هر سه تا بچه هام هم همین طور بوده از بچگی باهاشون بازی کردم محدود نکردمشون وبیشتر تو کودکی همبازی و تو نوجوانی دوستشون بودم بحث سد دخترمه امسال که نهمه چون خونمون را عوض کرده بودیم و مسیر خ نه تا مدرسه خیلی زیاد بود دقیقا از این سر شهر باید میرفتیم اون سر شهر ولی من تا راضی نشد به خودم اجازه ندادم مدرسش را عوض کنم تا اینکه یه روز به من گفت من اصلا با دوستام حس رقابت نداریم معلمها قرار میزارن درس بپرسن یا امتحان بگیرن دوستا باهم قرار میزارن دسته جمعی نخونن چون امسال نهاییه هممون ضربه خواهیم خورد و خواست مدرسش را عوض کنم هرچند غصه میخوردولی عقلش به احساسش غلبه کرد و مدرسه جدید دقیقا نزدیک خونمون است و سعیمیکنه برای امتحان نهایی اماده شه حالا من یه جا پستگذاشتم مدرسه دخترم را به خاطر اینکه رقیب نداشت بین دوستاش یه عده اومدن به من میگن داغون یه عده میگن دخترت افسرده میشه یه عده دیگه میگن موفق نخواهد شد 

خواهش میکنم اول خوب بسنجین بعد دیگران را مورد هجوم قرار بدین  هدف از مدریه رفتن پیشرفت و درس خوندنه اگه الان دخترم پا رو احساسش گذاشته مطمئنم فردا روز هم با عقلش تصمیم خواهد گرفت زود بقیه را قضاوت نکنید خواهشا شاید مقایسه دیگران باخود یا بچه های خودتون باعث شده این نظرات را بدین ولی من قویترین دختر را تربیت کردم

عزیزم بنظرم دختر خانومت ماشاالله خیلی عاقله 

در ضمن باید خیلی افتخار کنی ک دخترت انقدر  بدرسش اهمیت میده

عزیزم اینم بگم سوتفاهن برای بقیه خاهرای نی نی سایت پیش نیاد

من هر مشکلی داشتم اومدم نی نی سایت و مشاوره خاستم کاری کردن ک مشکلم بدتر بشه از بس هرکی ی نظر داد یا توهین کرد

عزیزم اینجا همینطوریه منم در مورد یه رفتار بچم صحبت کردم کلی انگ بهم زدن و هی مثلا راهکار میدادن یه درصد احتمال ندادن من خودم میدونم میشناسم بچمو قطعا برای این رفتار فکری کردم ...خوب شد تاپیکه ترکید وگرنه داشتن به خصوصی ترین مسائل زندگیم هم ورود میکردن که تو فلانی بهمانی...

🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجا همینطوریه منم در مورد یه رفتار بچم صحبت کردم کلی انگ بهم زدن و هی مثلا راهکار میدادن یه ...

اره واقعا اونقدر جلو جلو آینده بچم را پیشبینی کردن که گفتم الان میگن دخترت معتاد میشه در آینده

عزیزم اینجا همینطوریه منم در مورد یه رفتار بچم صحبت کردم کلی انگ بهم زدن و هی مثلا راهکار میدادن یه ...

بقران من این نی نی سایت باهث چه گرفتاری هایی نشد تو زندگیم بعضی از خانووووما مثلا امدن دلسوزی کنن با توهین هاشون بدتر حالمو داغون کردن

بقران من این نی نی سایت باهث چه گرفتاری هایی نشد تو زندگیم بعضی از خانووووما مثلا امدن دلسوزی کنن با ...

من خیلی وقته تصمیم گرفتم در مورد مسائل زندگیم هیچ صحبتی نکنم تو سایت آرامشم بیشتره

🥰😍