2777
2789
عنوان

طلاق یا نه

215 بازدید | 18 پست

طلاق در مورد این مرد جایزه؟

دوس شدن با یه خانم از طریق چت (با وسوسه های خانم البته)

با وجود درامد بالا نخریدن خونه و ماشین و بهانه اوردن

داشتن یه خانواده بدجنس و بی رحم که جز بی احترامی تا الان کاری نکردن ولی همسرم نمیخواد اینو متوجه بشه و رابطش اوکیه باهاشون

اینا مهماش بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بخوای زندگی کنی یه چیزی به نام خودت کن وگرنه ایشون با این شرایط به درد هیچی نمیخوره

بهش گفتم دارم طلاقمو ازت میگیرم بشین در مورد مهریه و نفقه و حضانت فکر کن توافق کنیم ..ریده به خودش از ترس ...نمیدونم اقدام بعدیم چی باشه

اون با وسوسه خانم دوس داشتم 😅😅وقتی نمیخوای قبول کنی شوهرت هرز میپره

گیجم هنوز ..قبولش سخته ... دلم میخواد یکی بهم گوشزد کنه واقعیتو ..بخاطر همین کلی تاپیک زدم در موردش صحبت کردم که بزنن تو صورتم باورم بشه

گیجم هنوز ..قبولش سخته ... دلم میخواد یکی بهم گوشزد کنه واقعیتو ..بخاطر همین کلی تاپیک زدم در موردش ...

منن الان بهت میگم . این مرد بازم خیانت میکنه . خونه ماشین نمیخره که تو نتونی مهریه بگیری . خانوادش الویتش هستن نه شما . پس اگه میخوای ادامه بدی باید این مرد بکوبی از نو بسازی ده ها جلسه مشاوره برید و چندین تعهد محضری بگیری

ازت ممنونم ..اینو واقعا میگم ..از اینکه هوشیارم میکنی

اگه میخوای جداشی  ی چیزی هم بکن بعدش دست خالی نباشی

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
منن الان بهت میگم . این مرد بازم خیانت میکنه . خونه ماشین نمیخره که تو نتونی مهریه بگیری . خانوادش ا ...

من همه اینا رو خودمم فکر میکنم اما همه خانوادم فکر میکنن من متوهم شدم و دارم گیر الکی میدم و داستان درست میکنم برا زندگیم...فقط بخاطر اینکه دلشون مییسوزه و نمیخوان بهم بخوره ..... اما من میخوام راه درستو برم حتی اگه به طلاق بکشه... اما یه سریا منو دچار تردید میکنن

اگه میخوای جداشی  ی چیزی هم بکن بعدش دست خالی نباشی

به گقتم در مورد مهریه و نفقه فکراشو بکنه توافق بکنیم نمیدونم قبول کنه یا نه ..چون توی این چندین سال حتی یه ماشین قراضه هم نخریده