2777
2789

سلام دوستان.

این تاپیک رو برای بحث در مورد منابع دکتری روانشناسی بخصوص گرایش تربیتی ایجاد کردم

اگر رشته تون روانشناسی هست و تحصیلات تکمیلی( ارشد یا دکتری) دارید لطفا در تاپیک شرکت کنید تا تجربیاتمون رو باهم به شتراک بگذاریم.

اگر هم از گوگل اومدی دیدی این تاپیک رو، عضو نی نی سایت شو باهم راجع به منابع دکتری روانشناسی و نحوه قبولی دکتری همفکری کنیم

سلام موفق باشيد ارشد ب دكتري استعداد درخشان بودم بدون كنكور پذيرفته شدم روانشناسي عمومي تهران از ...

سلام خوبید موفق باشید حتما که میتونم از تجارب شما  استفاده کنم

یه سوال همین اول از خدمتتون داشتم. من تازه تو نی نی سایت ثبت نام کردم میخواستم بدونم چطوری تاپیکم براتون رویت شد؟ بخاطر این میخوام بدونم که بتونم افراد هم رشته رو که تحصیلات تکمیلی دارندراحت تر پیدا کنم از طریق تاپیک

مثلا افرادی مثل شما رو که الان بهم پیام دادید

ممنونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید موفق باشید حتما که میتونم از تجارب شما  استفاده کنم یه سوال همین اول از خدمتتون داش ...

هر تاپيك جديدي ك زده ميشه مياد در جديدترين ها

من اونحا ديدم.و البته تاپيك جديدتري زدع بشه مال شما ميره پايتتر قابل رويت نيست مگر بگردي.

💕