2777
2789

سر شهریه پیش پسرم 

نصفه شهریه مونده بود هی میگفتم پرداخت کن میگفت فعلا ندارم مممدیرشونم همش بهم پیام میداد از اول مهر تا الان خلاصه اخر مهرشد و حقوقامونو واریز کردن من شاعلم و کارمندم پول ریختم تو حساب شوهرم گفتم خیلی دیرشده برو واریز کن اون شغلش ازاده اسنپ کار میکنه هی امروز فردا هرروز زنگ میزدم چیشد ریختی مدیر هی پیام میداد اونم بی تفاوت کلا خیلی ریلکسه انگار نه انگار تازه عصبانیم میشد که چرا هر دقیقه میگی برو بریز تا اخر سال وقت هست.تا دیشب دیگه خونم به جوش اومد گفتم بسه دیگه من شخصیتم این مدلی نیست مدیر هی بگه پول چیشد من سرخ شم. قبلا که پول نبود حالا که هست چرا نمیریزی . میگه مهم نیست وقت کنم میریزم. 

من خودم میخواستم برم بریزم باید مرخصی ساعتی رد کنم به چند نفر بگگم اجازه بگیرم داستان دارم بخوام برم بانک 

خیلی عصبیم صبحم بیدار شدم باهاش حرف نزدم اونم نزد بخدا خسته شدم از اینهمه ریلکس بودن 

بچه ها میدونم با گوشی میشه کارت به کارت کرد ولی این شماره حساب بانک ملی داده حتما باید بریاز طریق بانک قبض داخل بانک بگیری من شماره بانک ملی ندارم کلا. 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودپرداز هم میشه به شماره حساب پول واریز کرد... 

بعدم اصلاً شرایطتتو به مدیر بگو بهت شماره کارت میده... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
داره میگه باید بری بانک پرداخت کنی میگن برو باجه 😭

دیونه شدم از دست اینا فقط دارم همین جوابو میدم انگار عقلم نمیرسه خودم

اینجا بیشتر حرص ت میدن

اره واقعا هی دارم میگم نمیشه دیونه که نیستم اگه انقدر راحت بود بجای اینکه پول بزنم به حساب شوهرم خب میزدم به حساب مدرسه