ببینید چندتا موضوع، اولا، شما با حذف نون و برنج و نمیدونم کم خوری و رژیم و کالری شماری صددد درصد لاغر میشید اما، لاغری به این صورت هم باعث فقر مواد مورد نیاز بدن و ویتامین ها میشه، هم شلی پوست و ریزش مو هم صدردصد یکم که فاصله بگیرین از رژِیم برمیگرده، اینکه ادم ماکرو شماری بلند باشه جایگزین کردن قند و چربی مفید بلد باشه لازمه یه تغذیه اصولیه ..
مورد بعدی درمورد دکتر تغذیه بله، دکتر تغذیه 150 تومن ویزیت میگیره، میری داخل یه برنامه غذایی که تا درصدی محدود شده هست بهت میده و برات مینویسه که نمیدونم پودر جنین گندم بخور و دانه چیا حتما بخور و ..همینارو بیرون مطب میفروشه 500 تومن بهت، دوستم منشی یه دکتر تغذیه مشهوره، میگه هر مریضی که میاد بیرون نزدیک هفتصد تومن بعدش باید کارت بکشه باز تا ماه بعد که میره، ولی رژیمی که مد نظر من هست و استفاده کردم و دوستانمم کردن و نتیجه گرفتن، نه محدود شدست ، نه احساس گرسنگی دارید نه فقر مواد خاصی، همراه با یسری ویتامین ها...بعدم دکتر تغذیه بهتون برنامه تمرینی نمیده، درسته کاهش وزن دارید ولی نتیجه ای که با فقط نیم ساعت ورزش اسون میتونی تو خونه داشته باشی با رژِیم به تنهایی اصلا قابل مقایسه نیست
مورد اخر هم، ببینید، من نگفتم ختما باید 10 کیلو ماهانه کم کنی، گفتم تا د ه کیلو ممکنه خصوصا تو وزن های بالا، ینی از دو کیلو الی 10 کیلو،
هدف اینه سبک زندگی شما عوض بشه نکه با برچسب رژیم فقط یه مدت به خودتون فشار بیارید
در هرصورت نظرات دوستان محترمه