2777
2789
عنوان

رفتن جایی بدون دعوت

295 بازدید | 9 پست

یه همکار خیلی بد دارم ازونایی که زیراب همه رو میزنه من که کلا باهاش حرف نمیزنم بقیه همکارام به زور جوابشو میدن 

حالا چند وقته ما تو شرککت چهارتا دختریم میریم بیرون اینم یه هو اومده گیر داده منم از دفعه دیگه میام باهاتون بدون دعتم گفت

همه ام میگن اگه اون بیاد ما نمیایم 

چرا نمیفهمه نباید خودشو به زور جایی دعوت کنه؟ میترسیم ببریمش بعدا برامون بد بشه خیلی ادم ناجوریه 

چه جوری میشه پیچوندش که تو محیط کارم بد نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره چقد دلم براش سوخت. چقد شماها نامرد و بدجنسید

ببریمش فردا خودمون بیمار میشیم 

من اوایل باهاش دوست بودم بعد یه ماه حلو چشمم رفت زیرابمو پیش رییسم زد جوری که رییسم گفت مواظبش باش باهاش نگرد به من گفت 

حالا یه روزم میخواین بریم تفریح ببریمش از فردا ابرو نمیزاره تو محل مار برامون

کاری به اون همکارت ندارم

از من به تو نصیحت . رفاقت با همکار درست نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan