2777
2789
عنوان

شوهر خیانت کار و نامرد

749 بازدید | 20 پست

چن روز پیش مچشو با یه دختر گرفتم ..دوروز بود اشنا شده بودن به پیشنها دختره البته.. فعلا در حد چت بوده.‌. این به کنار 

الانم پا شده با خانوادش رفته شهرستان خونه خاله هاش ..به بهانه قرار کاری ... از دیروز رفته دیشبم نیومد ...پریشب یکی دوبار زنگ زد من ج ندادم دیگه خبری ازش نیس ببینه مرده ایم یا زنده .. من وقتی مچشو گرفتم بهم ریختم ..یه خورده گریه زاری کرد گفت غلط کردم بعدش هم گفت تو هم بیا بریم با ما ...منم گفتم خودم میخوام برم جایی برا چن روز...اصلا ازپری روز یه بار نپرسیده رفتی یا نه 

جالب اینجاس همین خانواده و فامیلاش کلی به من بی احترامی کردن و حتی مراسم عروسیم نیومدن کلا برا هیچیمون نیومدن....خجالت نمیکشه رفته تلپ شده اونجا بدون زن و بچش اونم توی این وضعیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باز نی نی سایتیا میگن شوهرت مقصره ن اون دختر..کلا طرف خونه خراب کنا رو زیاد میگیرن..خدا لعنت کنه ادمای خیانت کار و خونه خراب کن رو

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

الان باز نی نی سایتیا میگن شوهرت مقصره ن اون دختر..کلا طرف خونه خراب کنا رو زیاد میگیرن..خدا لعنت کن ...

خو چرا نمیخواین حقیقت و قبول کنید چرا نمیخواید بفهمید مرد باید آدم باشه هرزه نباشه 

الان باز نی نی سایتیا میگن شوهرت مقصره ن اون دختر..کلا طرف خونه خراب کنا رو زیاد میگیرن..خدا لعنت کن ...

شوهرش مقصر نیس بعد از خطایی ک کرده پاشده رفته خوش گذرونی؟؟؟؟؟؟؟

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

اره همیشه زنا مقصرن، مردا ازادن هر غلطی میخوان بکنن، بلاخره مردن 😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیانت یک جاده دو طرفه است ... شما فقط خیانت در وجود شوهرتون رو نبینید ... خوب فکر کنید ببینید چه کارهایی کرده اید و چه کارهایی نکرده‌اید که کار را به خیانت شوهر کشانده ای   به خودتون هم بنگرید ‌...

شوهرش مقصر نیس بعد از خطایی ک کرده پاشده رفته خوش گذرونی؟؟؟؟؟؟؟

ادمای اینجوری احتمالا بهشون خیانت شده و با این طرز تفکر که دختره مقصره نه شوهرشون خودشون اروم میکنن تا راحت تر به زندگیشون ادامه بدن