2777
2789
عنوان

مردی که اهل مشروب و گل

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 79 پست
شما اگر سابقه ی ازدواج نداشتی، صبر کن با یه مجرد ازدواج کن. از طرفی این چیزا مهمه، یعنی چی زنم ازم م ...

چرا منم ازدواج دون

منم از همین میترسم میگم طرف از خودش مگه اراده نداره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا منم ازدواج دون منم از همین میترسم میگم طرف از خودش مگه اراده نداره

خب پس چشمتو باز کن، چون داری یه اشتباه دیگر رو مرتکب میشی‌ .

مردم نمیدونن تو چه هدفی یا چه چیزی تو دلته، قضاوتت میکنن و میگن طرفت دو تا شوهر کرد هر دوشم به طلاق کشید. دیگه بهت اعتماد نمیکنن و آدمای ناجور دورتو میگیرن.

یکم صبر کن، کیس های بهتر رو بررسی کن.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

همچین چس اراده ای که با سیگار کشیدن زنش سیگاری بشه به درد هیچی نمیخوره  

موندم چه کنم

از کجا باید مطمعن شم اهل رفیق بازی نیست

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

دود و اینا مهمه واسش خیلی انقدی ذهنشو درگیر کرده 

مثل آدمی ک فکرش فقط رابطه ج اینم فکرش دوده

دنبال دردسر میگردی ازدواج کن باهاش.

بعدم مردی ک اراده ای از خودش نداره و از مغزش استفاده نمیکنه ب درد زندگی نمیخوره ! چرا باید به حرف زنش این همه کار غلط بکنه!؟ مگه از خودش اختیاری نداره یا نداشته؟ یعنی این ادم چارچوبی نداره کلا بقیه واسش چارچوب هارو تعریف میکنن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
 خب پس چشمتو باز کن، چون داری یه اشتباه دیگر رو مرتکب میشی‌ . مردم نمیدونن تو چه هدفی یا چه چی ...

اگه بهش بگم

باید حق طلاق و بهم بدی

که اگه دیدم رفتی دنبال رفیق بازی و مشروب فلان

اگه قبول کنه میشه رو حرفاش حساب کنم

شرط اولت این باشه که کلا از دود و مشروبات فاصله بگیره،و بخاطر تضمین این کارش حق طلاق رو ازش بگیر،

اگه قبول نکنه و بگه

من قبلا یه بار طلاق گرفتم چی

و مهر نمی دم

اگه بهش بگم باید حق طلاق و بهم بدی که اگه دیدم رفتی دنبال رفیق بازی و مشروب فلان اگه قبول کنه میش ...

یعنی داری میگی من حاضرم یه درد و رنج رو تحمل کنم، بازم تو شرایط سخت خودمو گرفتار کنم تا بتونم از حق طلاق استفاده کنم ؟

خب چرا از اول جلوی این چیزا رو نمیگیری، من نمیدونم ایشون چه امتیازی یا ویژگی داره، اما بدون هر آدمی حتی بدتریناش دو ، سه تا ویژگی خوب دارن‌ .

واقعا الان شبیه حسی هستی که داره یه قایق کاغذی میسازه و میندازه روی اب و امید داره غرق نشه

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

ظاهرا دلت گیره این آقاست

برعکس چهرش به دلم نیوفتاده 

ولی حسی خوبی دارم بهش

ولی میترسم نتونم بهش اعتماد کنم

یعنی داری میگی من حاضرم یه درد و رنج رو تحمل کنم، بازم تو شرایط سخت خودمو گرفتار کنم تا بتونم از حق ...

یعنی چی 

درد و رنج تحمل کنم

میگه من پاکم

منم میگم تضمین بده

میگم حق طلاق

یعنی منظورت مشخص که آدام قابل اعتمادی نیست

یکم سنگین گفتی